به گزارش ایسنا به نقل از نشنال، «کمیسیون میراث» عربستان سعودی اعلام کرد: مجموعهای از آثار تاریخی متعلق به دوران پیش از اسلام را در محوطه باستانشناسی «الأخدود» کشف کردهاند که یکی از قدیمیترین سکونتگاههای عربستان است و در مرز یمن واقع شده است.
از جمله آثار تاریخی که در این مکان کشف شده است به سه حلقه باستانی میتوان اشاره کرد که از نظر اندازه مساوی هستند و در بالای آنها نقوش پروانهای شکل دیده میشود.
باستانشناسان همچنین مجسمه برنزی به شکل گاو نر را از دل خاک بیرون کشیدند که به عنوان نمادی از قدرت و باروری در میان پادشاهیهای جنوب عربستان پیش از اسلام، مانند سباییها گرامی داشته میشد.
در میان این یافتهها، چندین کتیبه وجود دارد، از جمله یک سنگ گرانیتی بزرگ که جزئیات زندگی شخصی به نام «وهب ائل بن معقن» را نشان میدهد که به عنوان آبیاری باغهای خانه و قصر نزدیکش توصیف شده است. این کتیبه با ۴۸ سانتیمتر ارتفاع و ۲.۳ متر طول، بزرگترین کتیبه در نوع خود است که در این منطقه یافت شده است.
گروه «کمیسیون میراث» همچنین چندین ظرف سفالین در ابعاد و اشکال مختلف به همراه ظروف سفالی نادر متعلق به قرن سوم پیش از میلاد نیز کشف کردند.
انتهای پیام
نظرات