• دوشنبه / ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۱:۲۰
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1401112418338
  • خبرنگار : 50225

معاون بهداشت علوم پزشکی اهواز خبر داد

روند ثابت ابتلا به کرونا در خوزستان / لزوم دریافت دوز یادآور

روند ثابت ابتلا به کرونا در خوزستان / لزوم دریافت دوز یادآور

ایسنا/خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با تاکید بر تزریق دوز یادآور، گفت: ممکن است رفتارهای اجتماعی در روزهای پایانی سال و در ایام نوروز زمینه ساز گسترش بیماری شود بنابراین تا دیر نشده باید مردم دوز یادآور را تزریق کنند.

دکتر پژمان بختیاری‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به آخرین وضعیت بیماری کووید – ۱۹ در خوزستان اظهار کرد: در تابستان شاهد وقوع پیک بیماری بودیم و در پاییز نیز با پیک موارد ابتلا به آنفلوآنزا مواجه شدیم. در اواخر دی‌ماه نیز روند ابتلا و بستری مبتلایان به کرونا افزایش یافت که همچنان این روند افزایشی ثابت مانده است اما خوشبختانه از اواخر دی‌ماه مرگ و میر ناشی از ابتلا به کرونا در خوزستان رخ نداده است.

وی با بیان اینکه رعایت پروتکل‌های بهداشتی بسیار نامطلوب است، افزود: با توجه به اینکه در آستانه پایان سال و افزایش ترددها و همچنین آغاز سفرهای نوروزی هستیم، این شرایط زمینه را برای گسترش بیماری فراهم می‌کند.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: از طرف دیگر، سطح ایمنی ناشی از واکسیناسیون انجام‌شده، در حال کاهش و از بین رفتن است بنابراین قرار گرفتن عوامل زمینه‌ساز در کنار یکدیگر احتمال مواجهه با پیک بیماری در آینده را فراهم می‌کند مگر اینکه افرادی که شش ماه از تزریق آخرین دوز واکسن‌شان گذشته است، نسبت به تزریق دوز یادآور اقدام کنند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه در حال حاضر بهترین راه برای پیشگیری از وقوع یک پیک تزریق دوز یادآور است، افزود: افراد بالای ۱۸ سالی که شش ماه از مدت تزریق آخرین واکسن‌شان گذشته به ویژه گروه‌های پر خطر از جمله افراد بالای ۶۰ سال، سالمندان و افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای باید برای دریافت دوز یادآور اقدام کنند.

وی با تاکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک، گفت: ممکن است رفتارهای اجتماعی در روزهای پایانی سال و در ایام نوروز زمینه‌ساز گسترش بیماری شود بنابراین تا دیر نشده مردم باید دوز یادآور را دریافت کنند.

بختیاری‌نیا با بیان اینکه همچنان استقبال از واکسیناسیون پایین است، گفت: باید توجه شود که حدود دو هفته پس از تزریق واکسن، ایمنی در بدن ایجاد می‌شود بنابراین اکنون بهترین فرصت برای تزریق واکسن است تا ایمنی لازم ایجاد شود و در صورت ابتلا به بیماری، به مرحله شدید بیماری نرسند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha