• دوشنبه / ۳ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۹:۴۳
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1401110302473
  • خبرنگار : 50040

مدیرکل بیمه سلامت گیلان عنوان کرد

۹۱۵۳ گیلانی؛ تحت پوشش صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج

۹۱۵۳ گیلانی؛ تحت پوشش صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج

ایسنا/گیلان مدیرکل بیمه سلامت گیلان، ۹۱۵۳ گیلانی را تحت پوشش صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج دانست و گفت: ۱۰۷ بیماری تحت پوشش صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج قرار دارد.

دکتر محمود عاطف راد عصر امروز سوم بهمن در جمع خبرنگاران، با تاکید بر لزوم جبران قسمتی از بار هزینه های درمان برای مردم به ویژه بیماری های خاص و صعب العلاج، اظهار کرد: یکی از رسالت های سازمان بیمه سلامت حفاظت از بیمه شدگان در برابر هزینه های درمان است.

وی تشکیل صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج را یکی از اقدامات سازمان بیمه سلامت در جهت حفاظت از بیمه شدگان در برابر هزینه های درمان دانست و افزود: این صندوق براساس الزام قانونی بند «ن» تبصره ۱۷ قانون بودجه ۱۴۰۱ تشکیل شده است.

مدیرکل بیمه سلامت گیلان، با اشاره به تصویب اساسنامه و ساختار صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج توسط هیئت وزیران در تاریخ ۲۷ شهریور سال جاری، تصریح کرد: ۵۰۰۰ میلیارد تومان جهت هزینه های این صندوق در نظر گرفته شده است. به دنبال تصویب اساسنامه صندوق مذکور، شورای سیاستگذاری آن با حضور وزیر بهداشت و کارگروه کشوری آن به ریاست مدیرعامل سازمان بیمه سلامت تشکیل شد.

عاطف راد، با اشاره به رونمایی و آغاز فعالیت رسمی صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج از سوم آبان ۱۴۰۱، گفت: به دنبال آغاز فعالیت صندوق، کارگروه استانی آن نیز از ۱۴ آبان امسال به ریاست رئیس دانشگاه علوم پزشکی و دبیری مدیرکل بیمه سلامت در گیلان تشکیل شد.

وی از برگزاری سه کارگروه صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج در گیلان و تشکیل ۱۱ کمیته استانی آن خبر داد و بیان کرد: بررسی اسناد و پرونده های بیماران در این کارگروه ها انجام می شود.

مدیرکل بیمه سلامت گیلان با بیان اینکه ۱۰۷ بیماری تحت پوشش صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج قرار دارد، خاطرنشان کرد: تالاسمی، هموفیلی، ام.اس، دیالیز و پیوند کلیه، بال پروانه ای، اس.ام.ای، اتیسم، پرفشاری خون اولیه و... از جمله این بیماری ها هستند.

عاطف راد، با بیان اینکه کلیه افراد تحت پوشش هر نوع بیمه پایه شامل بیمه سلامت(روستایی، کارکنان دولت، ایرانیان و همگانی)، تامین اجتماعی و نیروهای مشمول خدمات صندوق مذکور هستند، متذکر شد: اگر افراد تحت پوشش هزینه درمانی مازاد بر پوشش بیمه پایه و بیمه تکمیلی پرداخت کرده باشند می توانند با مدارک لازم از جمله اسناد تشخیص بیماری، گواهی پزشک مرتبط و فاکتورهای معتبر پرداخت شده به ادارات بیمه سلامت شهرستان ها یا میز خدمت اداره کل بیمه سلامت گیلان مراجعه و پس از تایید در کمیته استانی صندوق، تا ۹۵ درصد هزینه های اسناد پرداخت شده تا سقف ۵۰ میلیون تومان را دریافت کنند.

وی با اشاره به پرداخت هزینه های درمانی مازاد برای ۱۰۷ بیماری خاص و صعب العلاج بعد از تاریخ ۲۷ شهریور ۱۴۰۱، اضافه کرد: در جریان تشکیل سه کارگروه و ۱۱ کمیته استانی، دو میلیارد و ۷۲۸ میلیون تومان برای ۲۲۱ پرونده رسیدگی و بارگذاری شده در سامانه های نسخه الکترونیک تعیین شده که تاکنون موفق به پرداخت ۱.۵ میلیارد تومان به حدود ۱۵۰ بیمه شده شدیم. این پرداخت ها تا پایان سال و تا زمان اتمام اعتبار تخصیصی به صندوق استان ادامه دارد.

مدیرکل بیمه سلامت گیلان با اشاره به جایگاه برتر استان هم در پرداخت هزینه های درمان به بیمه شدگان و هم در رقم پرداختی، اظهار کرد: مردم می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و پاسخ به هرگونه سوال و ابهام در روزهای غیر تعطیل از ساعات ۸ الی ۱۴ با شماره ۳۳۹۹ - داخلی ۱۲۲ و در ساعات غیر اداری با شماره ۱۶۶۶ تماس بگیرند.

وی ۴۴ بیماری از ۱۰۷ بیماری خاص و صعب العلاج را قابل نشاندار کردن در سامانه های نسخه الکترونیک دانست و افزود: افراد تحت پوشش بیمه سلامت می توانند پس از بارگذاری بسته های خدمتی شامل ویزیت، دارو، پاراکلینیک، توانبخشی و سایر خدمات تشخیصی - درمانی در سامانه های نسخه الکترونیک، نشاندار شوند.

عاطف راد، از بارگذاری ۲۷ بسته خدمتی از مجموع ۴۴ بسته خبر داد و گفت: افراد مبتلا به این ۴۴ بیماری در صورت ثبت نام و نشاندار شدن می توانند از خدمات حمایتی بارگذاری شده در سامانه های نسخه الکترونیک در محل دریافت خدمت برخوردار شوند.

مدیرکل بیمه سلامت گیلان از پوشش ۹۰ تا ۱۰۰ درصدی هزینه های بخش دولتی و ۸۰ درصدی بخش خصوصی خبر داد و تصریح کرد: در بخش دولتی براساس تعرفه دولتی و در بخش خصوصی براساس تعرفه دولتی و در برخی از خدمات براساس تعرفه خصوصی پرداختی داریم.

وی با بیان اینکه افزایش پوشش بیمه ای برای داروهای بسیار گران قیمت ضد سرطان و پوشش هزینه های رادیوتراپی در نظر گرفته شده است، تاکید کرد: ۱۱ بیماری اول از ۴۴ بیماری در ستاد سازمان بیمه سلامت نشاندار شده است لذا افرادی که تاکنون در سامانه بیماری های نادر وزارت بهداشت(RDA) ثبت نام نکرده اند و یا جدیدا با تشخیص بیماری مواجه شده اند، باید به واحد بیماری های خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان مراجعه و جهت برخورداری از مزایای تعهدات بیمه ای در محل دریافت خدمت در «RDA» ثبت نام کنند.

عاطف راد، ۹۱۵۳ گیلانی را تحت پوشش صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج دانست و بیان کرد: ۲۵۰ میلیارد تومان در بخش هزینه های درمانی مازاد و ۴۷۵۰ میلیارد تومان در بخش دریافت خدمت در محل تخصیص یافته است.

وی یکی دیگر از مزایای صندوق مذکور را تسهیلات وام قرض الحسنه دانست و متذکر شد: افراد مبتلا به بیماری های خاص و صعب العلاج و زوجین نابارور می توانند تقاضای دریافت وام کنند؛ دو بانک در گیلان این مسئولیت را بر عهده دارند.

به گزارش ایسنا، افراد می توانند برای کسب اطلاعات درباره ۱۰۷ بیماری تحت پوشش صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج به سایت سازمان بیمه سلامت مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha