احمد کنارینژاد در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: بندهای پیشنهادی این تفاهم نامه با نظر کمیسیون بهداشت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر بندرعباس در ۱۲ بند و سه تبصره تهیه شده است.
وی عنوان کرد: محیط زیست به عنوان یکی از اصلیترین مسائل سالهای اخیر در تمام جهان، حیات بسیاری از انسانها را تحت تاثیر قرار داده که این اهمیت را میتوان در پدیده گرمایش زمین به خوبی درک کرد.
وی افزود: کشور ما و استان هرمزگان نیز از اتفاقات جهانی و منطقه ای در حوزه محیط زیست مستثنی نبوده و دستخوش اتفاقاتی بوده که در زمان مناسب جای تامل دارد.
کناری نژاد ادامه داد: شهر بندرعباس به واسطه ساحلی بودن و استقرار بیش از ۷۰ صنعت بزرگ و متوسط در غرب آن، با مسائل مختلفی از جمله آلودگی هوا، خاک، ساحل و دریا مواجه است. این مسئله برای شهرداری بندرعباس باید بیش از هر چیز، از جنبههای مختلف مورد توجه قرارگیرد.
عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس بیان کرد: طرح الزام شهرداری بندرعباس به تهیه و تنظیم تفاهم نامه و دستورالعمل اجرایی با محوریت محیط زیست در ۱۲ بند و ۳ تبصره می باشد.
وی با اشاره اینکه در این طرح شهرداری موظف است ظرف مدت یک ماه اقدامات خود را نسبت به بندهای این مصوبه ظرف مدت سه ماه نتیجه اقدامات را به شورا گزارش دهد، بیان کرد: شهرداری موظف است تفاهم نامه چهار جانبه با استانداری هرمزگان ، ادارهکل محیط زیست استان، شورای اسلامی شهر بندرعباس و شهرداری بندرعباس را در موارد مورد نیاز خصوصا نسبت به تبصره یک و دو این مصوبه، پیگیری و پیشنویس آن را به اطلاع کمیسیون خدمات شهری شورا برساند.
کناری نژاد خاطرنشان کرد: شهرداری موظف است طرح جامع مدیریت پسماند شهری را مطابق با دستورالعمل های وزارت کشور، اخذ تائیدیههای لازم و استفاده از روشهای نوین و فناوری جدید بازنگری و اجرا کند. همچنین در راستای حفظ سلامت شهروندان در موضوع بهداشت ساحل فرایند ارزیابی، پایش و زمینه پاکسازی ساحل را دنبال کند.
وی تصریح کرد: شهرداری موظف است در راستای اجرای تکلیف قانونی خود نسبت به مدیریت پساب به ویژه در خورهای شهر بندرعباس پیگیری و اقدام کند و بخشی از ظرفیت فرهنگسراها در راستای ایجاد خانههای محیط زیست قرار دهد.
انتهای پیام
نظرات