داود آبیان شامگاه روز گذشته (۲۹ آذرماه) در آیین اختتامیه چهارمین جشنواره غذاهای بومی و محلی دانشجویان دانشگاههای استان، با بیان اینکه این جشنواره به شکلی فاخر برگزار شد، اظهار کرد: گردشگری یک صنعت نوظهور اما قوی است که میتواند چرخهای اقتصاد را به حرکت درآورد و در این زمینه غذا، محور مهمی است.
وی با بیان اینکه استان زنجان در جشنواره غذا به طور تخصصی پرچمدار است، افزود: سومین جشنواره غذاهای اکو در سال ۱۴۰۲ در زنجان برگزار خواهد شد.
آبیان با تاکید بر اینکه جشنواره غذاهای بومی محلی دانشجویی ارزشمند بود و میتواند سهم عمدهای در جذب گردشگر داشته باشد، تصریح کرد: سال آینده آمادگی این را داریم که این جشنواره در سطح ملی برگزار شود. این نوع جشنوارههای دانشجویی نشان دهنده همدلی میان دانشجویان است.
رییس جهاددانشگاهی استان زنجان ادامه داد: جشنواره غدایی بومی و محلی، سفرهای با یک برکت ویژه است؛ از ایام قدیم کنار هم بودن در سفره، نماد همدلی و مهربانی بود.
کامران جعفری با بیان اینکه جهاددانشگاهی در جشنوارههایی که برگزار میکند همه دانشجوها را به بهانهای در کنار هم جمع میکند، عنوان کرد: جشنواره غذاهای بومی و محلی دانشجویان دانشگاههای زنجان، یکی از آن بهانههایی است که دانشجوها از سراسر استان در کنار هم به رقابت میپردازند.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه زنجان نیز در ادامه گفت: فرهنگ از عناصر متعددی شکل گرفته و شامل لباسهای گوناگون، موسیقی، غذاهای متفاوت و ... است.
داود اسلامی اضافه کرد: دانشگاه زنجان از تنوعهای فرهنگی و قومی برخوردار است و اقوام مختلف در آن حضور دارند. ما به بهانههای مختلف میخواهیم این اقوام را معرفی کنیم و جشنواره غذای محلی یکی از آن بهانهها بود.
به گزارش ایسنا، در این جشنواره ۸ نفر شایسته تقدیر و خانم نور عباس نفر اول، شیما عیوضی نفر دوم، مریم زمانی و زینب پورابراهیمی نفر سوم مشترک انتخاب شدند.
انتهای پیام
نظرات