• جمعه / ۱۸ آذر ۱۴۰۱ / ۱۸:۳۶
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1401091812036
  • خبرنگار : 71460

سانتوس: رونالدو را به حال خود رها کنید

سانتوس: رونالدو را به حال خود رها کنید

فرناندو سانتوس عنوان کرد رونالدو هیچ وقت نگفت که می‌خواهد تیم ملی را ترک کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از تلگراف، کریستیانو رونالدو، کاپیتان پرتغال از اینکه در بازی یک هشتم نهایی جام جهانی قطر در ترکیب اصلی قرار نگرفت، ناراضی بود اما تهدید به ترک اردوی تیم ملی نکرد. فرناندو سانتوس سرمربی پرتغال قبل از دیدار با مراکش گفت: با کریستیانو درباره نیمکت نشینی در دیدار با سوئیس صحبت کردم. اگر این اتفاق نمی‌افتاد بد بود. من فقط یک ساعت و نیم قبل از بازی لیست را اعلام می کنم بازیکنی با چنین افتخاراتی برای ما نعمت است و او خیلی در موفقیت‌های تیم ملی فوتبال پرتغال نقش داشته است.

او در بخش دیگری از صحبت‌های خود نیز گفت: دلایلی را برای او توضیح دادم که چرا او را نیمکت نشین کردم اما به او گفتم که در آینده برای ما بازیکن مهمی خواهد بود. کریستیانو ناراضی بود، او همیشه در ترکیب اصلی بازی می کرد. طبیعی است که ناراحت باشد. گفت‌وگوی آرامی بود که هم من و هم او نظرشان را بیان کردند. قبول این موضوع برای او آسان نبود اما همه چیز به آرامی پیش رفت. رونالدو را به حال خود رها کنید. دیدی که او همه گل‌ها را جشن گرفت و از هواداران هم تشکر کرد و در کل جو خیلی خوبی بین او و سایر بازیکنان وجود داشت. او یک بار هم به من نگفت که می خواهد تیم ملی را ترک کند. همه بازیکنان فوتبال وقتی بازی نمی کنند ناراضی هستند، همه همیشه دوست دارند بازی کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha