به گزارش ایسنا، شناسنامه دار شدن ساختمان های انبوه کشور، سال هاست که در دستور کار مسئولین قرار دارد؛ اما هنوز تمام این ساختمان ها شناسایی نشده و شناسنامه ندارند. داشتن شناسنامه فنی ساختمان ها از نظر ایمنی بسیار اهمیت دارد؛ زیرا در بحران ها و اتفاقات مختلف که جان ساکنین هم ممکن است در خطر باشد، نیروهای امدادی میتوانند با استفاده از اطلاعات این شناسنامهها که قرار است در سامانه مشخص بارگذاری شده و برای عموم مردم قابل نمایش باشد؛ درباره حل مشکلات آن تصمیم گیری کنند و بر اساس مشخصات فنی ساختمان، بهترین روش مقابله را انتخاب کنند.
در همین راستا، حسین ساجدی نیا در گفتوگو با ایسنا گفت: تهیه شناسنامه برای ساختمانهای انبوه و بلند مرتبه که معمولا تعداد زیادی از افراد در آن رفت و آمد دارند؛ در دستور کار مسئولان قرار دارد و به سازمان های مربوطه هر استان نیز این مسئله ابلاغ شده است.
وی افزود: این فرآیند در حال انجام است؛ اما قطعا زمان بر خواهد بود و ما بر روند اجرای آن رسیدگی خواهیم کرد.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: تعدادی از استانها در اجرای این طرح سرآمد هستند و عدهای دیگر هنوز اقدامات لازم را انجام ندادهاند و عقب ماندگی دارند که بررسی های لازم صورت خواهد گرفت.
ساجدی نیا با اشاره به ورود دستگاه قضا به مسئله شناسنامه دار شدن ساختمانهای انبوه گفت: دستگاه قضا به این مسئله ورود کرده و با دستگاهها، استانها و ساختمانهایی که این طرح را اجرا نکنند یا در آن وقفهای ایجاد کنند؛ برخورد خواهد کرد.
وی درباره وضعیت پایتخت نیز افزود:در استان تهران نیز برخی از ساختمانها شناسنامه دار شدند و اقدامات لازم برای سایر ساختمان ها نیز در حال پیگیری است.
انتهای پیام
نظرات