• چهارشنبه / ۹ آذر ۱۴۰۱ / ۱۳:۵۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1401090906042
  • خبرنگار : 50184

از ۸۰ پژوهشگر و فناور برتر کرمانشاه تجلیل می‌شود

از ۸۰ پژوهشگر و فناور برتر کرمانشاه تجلیل می‌شود

ایسنا/کرمانشاه به گفته معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی کرمانشاه، در هفته پژوهش از ۸۰ نفر از پژوهشگران و فناوران برتر استان تجلیل خواهد شد.

دکتر مصطفی مصطفایی امروز(۹ آذر) در آستانه هفته پژوهش در نشستی خبری، با بیان اینکه امسال هم به مانند سالهای گذشته هفته پژوهش در دو بخش استانی و کشوری برگزار می شود، اظهارکرد: برنامه های استانی این هفته از ۱۲ تا ۱۷ آذر و برنامه های کشوری هم از ۱۹ تا ۲۴ این ماه برگزار خواهد شد.

وی افزود: شعار امسال هفته پژوهش که با توجه به نامگذاری سال تعیین شده، "پژوهش و فناوری، پیشران تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین" است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی کرمانشاه با بیان اینکه این دانشگاه به عنوان دانشگاه معین در استان متولی اصلی برگزاری برنامه های هفته پژوهش است، تصریح کرد: یکی از مهمترین برنامه های این هفته، تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر است که در دو سطح دانشگاه رازی و سطح استانی برگزار می شود.

وی اضافه کرد: در مراسمی که ۱۴ آذر در دانشکده ادبیات دانشگاه رازی برگزار خواهد شد، از ۸۳ نفر از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه رازی تجلیل می شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی کرمانشاه ادامه داد: در کنار ۸۳ نفری که به عنوان پژوهشگران برتر دانشگاه رازی تجلیل می شوند، از هشت عضو هیات علمی دانشگاه که در جمع پژوهشگران پر استناد یک درصد برتر جهان و ۱۷ عضو هیات علمی که در جمع پژوهشگران پر استناد دو درصد جهان انتخاب شده اند نیز تجلیل خواهیم کرد.

وی اضافه کرد: در کنار مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه رازی، یک نمایشگاه دستاوردهای هفته پژوهشی هم در این دانشگاه خواهیم داشت که از ۱۴ آذر به مدت چهار روز برپا خواهد بود که در آن از ۵۰ طرحی که به دبیرخانه دانشگاه ارسال شده، ۴۰ طرح پذیرفته شده به نمایش در خواهد آمد.

مصطفایی با بیان اینکه در بخش استانی هم از پژوهشگران برتر استان تجلیل می شود، گفت: قرار است در این مراسم از ۸۰ نفر از پژوهشگران و فناوران استان در حوزه های مختلف تجلیل شود.

به گفته این مسئول، این پژوهشگران شامل شش نفر از برگزیدگان در حوزه های تخصصی علوم مختلف، ۳۵ نفر از برگزیدگان دانشگاهی، ۱۲ نفر از مراکز تحقیقاتی، ۱۰ نفر از فناوران برتر شرکت های دانش بنیان و ۱۹ نفر از دستگاه های اجرایی هستند.

این مسئول اعلام کرد: از آنجایی که پرفسور شمسی پور از دانشگاه رازی کرمانشاه به عنوان یکی از سرآمدان علمی کشور در سال ۱۴۰۱ معرفی شده، در هفته پژوهش امسال از ایشان هم تقدیر بعمل می آید.

وی زمان برگزاری مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان را  پنجشنبه ۱۷ آذر در محل دانشکده ادبیات دانشگاه رازی اعلام کرد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی کرمانشاه خاطرنشان کرد: قرار است نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری استان هم توسط پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی استان طی روزهای سوم تا پنجم دی ماه در محل نمایشگاه کرمانشاه برگزار شود.

وی از برگزاری برنامه های جانبی هم در ایام هفته پژوهش در استان خبرداد و گفت: برگزاری تورهای صنعتی ویژه اعضای هیات علمی و دانشجویان از جمله این برنامه هاست. همچنین دانشگاه رازی به منظور تعمیق بخشی به رابطه بین دانشگاه و صنعت، نشست ها و جلساتی را با واحدهای صنعتی مختلف استان داشته و در خواست کرده ایم تا " دفتر تحقیق و توسعه" خود را در داخل دانشگاه مستقر کنند.

وی در بخش دیگری از سخنانش باشاره به ارتقاء یازده پله ای جایگاه این دانشگاه در بین دانشگاه های جامع کشور در نظام رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، افزود: طی سالهای گذشته رتبه دانشگاه رازی در این رتبه بندی بین ۲۰ تا ۳۰ بود که امسال با تلاش اعضای هیات علمی، یاوران علمی، دانشجویان و مدیریت دانشگاه به رتبه ۱۲ رسیده است.

امیدوارم مشکل دانشجویان عراقی تا مهر آینده رفع شود

به گزارش ایسنا، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه رازی کرمانشاه در ادامه این نشست، درخصوص نامه ناگهانی و بدون اطلاع قبلی وزارت علوم کشور عراق مبنی براینکه تحصیل دانشجویان این کشور در ۲۷ دانشگاه ایرانی از جمله دانشگاه رازی غیرمعتبر است، اظهار کرد: این موضوع، اتفاقی کارشناسی نشده و ناپخته بود، چراکه آنها باید از قبل به این دانشگاه ها این مسئله را اعلام می کردند تا این دانشگاه ها اعتبار علمی خود را به اثبات برسانند و اگر این کار را نمی کردند، آن زمان دست به چنین اقدامی می زدند.

وی با بیان اینکه برخی دانشگاه های بزرگ کشور همچون علامه طباطبایی، خواجه نصیرالدین طوسی و اصفهان هم در این لیست قرار داشتند، گفت: ما به طرف عراقی پیشنهاد دادیم که میزان اعتبار دانشگاه ها را برمبنای جایگاه آنها در نظام رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام قرار دهند.

مصطفایی اضافه کرد: در این راستا رایزنی هایی صورت گرفت و پیگیری هایی داشتیم، چرا که این مسئله باعث ایجاد آسیب و ایجاد تشویش اذهان خود دانشجویان عراقی قبول شده در این دانشگاه ها شده بود.

وی با بیان اینکه دانشگاه رازی در حال کسب جایگاه و اعتبار گذشته خود است، اظهار کرد: امیدواریم برای شروع سال تحصیلی آینده این مشکل مرتفع شود و دانشجویان عراقی بازهم با خیال راحت در دانشگاه ما تحصیل کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha