• یکشنبه / ۶ آذر ۱۴۰۱ / ۱۱:۴۷
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1401090603505
  • خبرنگار : 50250

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد:

سیستم تعرفه‌گذاری جدید پرستاری اجرا می‌شود

سیستم تعرفه‌گذاری جدید پرستاری اجرا می‌شود

ایسنا/چهارمحال و بختیاری سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی ۵۰۰۰ میلیارد تومان در قالب کارانه به پرستاران پرداخت می‌شود، سیستم تعرفه‌گذاری جدید  پرستاری اجرا خواهد شد و پرستاران بر اساس عملکرد کارانه دریافت می‌کنند.

محمدرضا خسروی ۶ آذرماه در آئین تجلیل از پرستاران چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه حضرت زینب کبری الگوی تمامی کادر درمان در پرستاری از بیماران است، اظهار کرد: خداوند در سوره مائده می‌فرماید اگر شما جان انسانی را نجات دهید مانند این است که جان تمامی انسان‌ها را نجات داده‌اید و این نشان از ارزش کار پرستاران و پزشکان دارد.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد افزود: کار پرستاری با عشق عجین شده است و منفعت مالی چندانی ندارد، شاهد بودیم که در دوران دفاع مقدس و کرونا کادر بهداشت و درمان برای حفظ جان مردم شهدای بسیاری را تقدیم کردند.

وی با بیان اینکه تیمار کردن بیماران از ابتدای خلقت مطرح بوده است، خاطرنشان کرد: حضرت زینب در واقعه کربلا با پرستاری از مجروحان نقش واقعی خود را به منصه ظهور گذاشت، در قرن ۱۹ شاهد پرستاری نوین در جنگ‌های آن دوران بودیم و اولین دانشکده پرستاری در ایران در ۱۲۹۴ افتتاح شد.

خسروی افزود: اکنون رشته پرستاری در سه مقطه کاردانی، کارشناسی و دکترا در حال تدریس در دانشگاه‌های علوم پزشکی است و این نیروهای کارآمد را برای خدمت به مردم تربیت می‌کند، در تاریخچه خدمات پرستاران بیش‌ترین درخشش این قشر را در زمان کرونا شاهد بودیم و باوجود مشکلات فراوان به نحو احسن انجام وظیفه کردند.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به اینکه باید مقام پرستاران در حد اعلا گرامی داشته شود، گفت: معاونت درمان دانشگاه تمام تلاش خود را به‌کار می‌گیرد تا بهترین خدمات را به این قشر ارائه دهد، هر چه خدمات بهتری به پرستاران ارائه شود، نتیجه آن بهبود عملکرد این قشر است و سود آن نیز به مردم خواهد رسید.

وی با تاکید بر اینکه تیم پزشکی و پرستاری مکمل یکدیگر هستند، توضیح داد: اگر پزشک بهترین عمل جراحی را انجام بدهد، اما پرستاری خوبی از بیمار صورت نگیرد، بیمار ممکن است از دست برود، باید نیروهای پرستاری از نظر کمی و کیفی ارتقا پیدا کنند، تیم مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی بر بهبود وضعیت معیشتی این قشر تاکید ویژه دارند.

خسروی ادامه داد: با اصلاح تعرفه‌های پرستاری حدود ۶۰۰۰ میلیارد تومان در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی در استان‌ها برای پرداخت به پرستاران قرار گرفته است، همچنین طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی ۵۰۰۰ میلیارد تومان در قالب کارانه به پرستاران پرداخت می‌شود، سیستم تعرفه‌گذاری جدید پرستاری اجرا خواهد شد و پرستاران بر اساس عملکرد کارانه دریافت می‌کنند.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد بیان کرد: ۱۲۰۰ میلیارد تومان در سه ماهه اول سال ۱۴۰۰ به پرستاران به‌صورت علی‌الحساب پرداخت شد تا بعدا با نرم‌افزار جدید عملکرد محاسبه شد.

وی با اشاره به اینکه آموزش پرستاران در دستور کار قرار دارد، عنوان کرد: در چهارمحال وبختیاری نیروهای توانمند در حوزه پرستاری وجود دارد، انتظاراتی از پرستاران وجود دارد، این استان محروم است و باید پرستاران نقش حمایت‌کننده از پزشکان و سیاست‌های دانشگاه داشته باشند، باید ازسرمایه‌های خود حمایت کنیم و نقش پرستار در هدایت‌گری بیمار قابل توجه است.

خسروی یادآور شد: ۲۳۲ پرستار برگزیده در چهارمحال و بختیاری داریم  که ۱۲ پرستار استان نیز برگزیده کشوری هستند و یک پرستار نیز نشان "نام" که به معنای ارتباط موثر با بیمار است را دریافت کرده است.

پرستاران در دوران کرونا جانفشانی کردند

در ادامه سردار علی‌محمد اکبری- فرمانده سپاه حضرت قمربنی‌هاشم (ع) با اشاره به اینکه ثمر نشستن زحمات پزشکان منوط به عملکرد پرستاران است، اظهار کرد: روز ولادت حضرت زینب به نام روز پرستار نامگذاری شده است و این نامگذاری بسیار ارزشمند است.

وی بیان کرد: زمانی‌که بیمار در بیمارستان بستری می‌شود، بیش‌ترین ارتباط را با بیمار دارد، بنابراین بیماری که در هنگام درد احساس می‌کند کسی همراه اوست، احساس آرامش می‌کند.

اکبری با تاکید بر اینکه بیمار در طول دروه درمان نیازمند پرستار است، گفت: جامعه پرستاری همانند فرشتگان نجات به بیماران خدمت‌رسانی می‌کنند.

فرمانده سپاه حضرت قمربنی‌هاشم (ع) با اشاره به ایام کرونا، توضیح داد: در آن دوران فرزند به‌علت ترس حاضر نبود از پدر و مادر خود پرستاری کند و یا بالعکس، اما پرستاران از جان گذشتند و ایستادند و این اخلاص در راه خدا است، در شرایط عادی هیچ کس حاضر نیست از جان بگذرد حتی با پول زیاد، ولی پرستاران این کار را انجام دادند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha