سیدمحمد موسوی امروز ۲۷ بهمنماه در حاشیه برگزاری این کارگاه اظهار کرد: این دوره آموزشی با محوریت این معاونت، برگزار شده و در آن مهارتهای شناخت و مدیریت هیجانات و احساسات آموزش داده میشود.
موسوی مهارتهای مورد نیاز والدین را برشمرد و گفت: مهارتهای مدیریت هیجانات و احساسات، ابراز خود، همدلی، مسئولیتپذیری، خود نظمی، تابآوری، خودمراقبتی، حذف تهدیدهای اجتماعی و .. از جمله مهارتهایی هستند که در این دوره آموزشی تدریس میشود.
این مقام قضایی با بیان اینکه عوامل تهدیدآمیز اجتماعی و محیطی فرآیند یادگیری و مهارتورزی را مختل میکنند، بیان کرد: استفاده از جملاتی تهدیدآمیز، به نوعی تهدیدهای اجتماعی محسوب شده و خواسته یا ناخواسته، موجب ناسازگاری و سرکوب آنها میشود.
موسوی با اشاره به نقش والدین در شکلگیری شخصیت کودک، گفت: ممکن است تهدیدهای محیطی و اجتماعی، محیط آموزشی را تحت تأثیرقرار داده و موجب اختلال در روند رشد و تحول کودکان شوند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری چهارمحال و بختیاری به انواع تهدیدهای اجتماعی برای کودکان اشاره کرد و گفت: تعرض جسمی، تنبیه بدنی، تعرض جنسی، کودکآزاری، تعرض روحی و روانی، تحقیر، توهین، تمسخر، انگشت نمایی، مقایسه، بیپناهی و غفلت، احساس گناه و تقصیر، تشویقهای اغراقآمیز، افراط و تفریط در رفع نیازها و ... از جمله تهدیدهای محیطی و اجتماعی هستند که مانع رشد صحیح کودکان میشود.
موسوی در پایان به نقش ارتباط مؤثر با کودکان پرداخت و خاطرنشان کرد: برای کودکان بیشتر شنونده باشیم و کمتر گوینده. چه بسا همدلی بر پایه خودآگاهی است، یعنی هر چه بیشتر نسبت به احساسات خود آگاهی داشته باشیم، بهتر میتوانیم احساسات دیگران را درک کنیم.
انتهای پیام
نظرات