حجتالاسلاموالمسلمین علیرضا تراشیون، شامگاه ۲۱ آبان ماه در حرم حضرت معصومه (س) عنوان کرد: یکی از اتفاقاتی در پیچ تاریخی امروز بشر این است که نظام سلطه علاوه بر اینکه به دنبال سلطه اقتصادی، نظامی، سیاسی و فرهنگی است به دنبال سلطه تربیتی نیز است.
وی افزود: نظام سلطه به دنبال این است خانوادهها به دنبال تأمین مادیات باشند و پدر و مادر به دنبال رفع نیازهای عادی و زیستی فرزندان خود باشند و خوراک فکری و تربیتی فرزندان را نظام سلطه تأمین کند و نهایتا انسانها چیزی بشوند که نظام سلطه میخواهد.
وی با بیان اینکه دهکده جهانی همان چیزی است که نظام سلطه به دنبال آن است، چرا که خوراکهای فکری و فرهنگی را برای انسان تأمین میکنند، گفت: وقتی ما وارد قلمرو فکری دنیای غرب میشویم متوجه میشویم افکار آنها آلوده است.
وی با اشاره به اینکه نظام سلطه به دنبال انسانمحوری و جدایی از خدامحوری است که امروزه هم برخی از روشنفکرها به آن دامن میزنند، تأکید کرد: لذت محوری از دیگر ویژگیهای نظام سلطه و دنیای غرب است و نظریهپردازان آنها نیز همین مسئله را دنبال میکنند.
کارشناس مذهبی آستان مقدس حضرت معصومه (س) بیان کرد: در نظام سلطه سود و منفعت فردی را به عنوان یک موفقیت میشمارند و انسانی که از نظر مالی پیشرفت نموده است را به عنوان الگو معرفی میکنند، درحالیکه دین اسلام اینگونه نمیداند بلکه انسانهای ثروتمند را به ساده زیستی توصیه میکند.
وی با اشاره به اینکه تنوع طلبی و درگیر نمودن انسان به تنوعات دنیایی از دیگر سیاستهای نظام سلطه است، اضافه کرد: دنیای غرب یک باغ وحش منظم است و کسانی متمدن هستند که بتوانند با الگوی نظام سلطه زندگی کنند.
وی با بیان اینکه بر اساس دین اسلام، انسان برای عبادت خلق شده است درحالیکه دنیای غرب به دنبال مادیات است، افزود: یکی دیگر از برنامههای نظام سلطه مدگرایی است به گونهای که تمام افکار مردم را به سمتی میبرند که تمام تلاش خود را معطوف به پوششهای متنوع نمایند.
تراشیون با اشاره به اینکه رویکرد سبک زندگی غربی این است که گناه را یک مسئله عادی جلوه کند، یادآور شد: یکی از بزرگترین تهدیدات که نسل ما را هدف گرفته، کم نمودن تعلقات در درون خانواده است که بروز خانههای مجردی از مصادیق این مسئله است.
این استاد حوزه علمیه با تأکید بر اینکه نظام سلطه با ارائه کتاب، مقاله، فیلم و… تلاش میکند در لایههای زیرین جامعه سبک غلط و آلوده خود را نهادینه کند، ادامه داد: والدین این توانایی را دارند که نسل امروز را از نظر اعتقادی و فرهنگی برای پنجاه سال آینده بیمه کنند اما شرط هایی دارد.
وی با بیان اینکه باید با شاخصههایی که تربیت فرزندان را تقویت نماید آشنا باشیم و راهکارهای آن را به درستی ارائه کنیم، یادآور شد: نظام سلطه به دنبال از بین بردن هیئات مذهبی، حجاب، مجالس معارفی و… است چرا که دشمن می داند این مجالس هست که میتواند نسل را بیمه کند.
وی با اشاره به اینکه تقویت اراده فرزندان، افزایش تلاش و تابآوری، دوری از راحت طلبی و تربیت نسل مقاوم، تقویت اعتماد به نفس و تربیت فرزندان فعال و پیشرو از جمله راهکارهای حفظ فرزندان از آسیبها است، اظهار کرد:: امروزه باید مادران به معنای واقعی کلمه مادری کنند و جهاد تربیتی انجام دهند.
انتهای پیام
نظرات