محمدجواد ساوری در گفتگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به آخرین وضعیت تپه قلهخندان گرگان اظهار کرد: تپه قلعهخندان تاکنون قلعه گریان بوده و ۱۸ سال است که شهرداری و شورای اسلامی شهر گرگان درگیر روند اجرایی این پروژه هستند.
وی از ساماندهی تپه قلعه خندان گرگان با مشارکت شهرداری و شورای اسلامی شهر گرگان خبر داد و افزود: در نشستی که با شورای اسلامی شهر گرگان داشتم، اعلام کردم که بعد از دو جلسه باید به مرحله اجرا برسیم البته در اجرای پروژه برخی سوء تفاهمها یین ما، شهرداری، شورای اسلامی شهر گرگان وجود داشت که با رایزنیهای انجام شده موضوع حل و فصل شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان با تأکید بر اینکه قلعه خندان باید به نگین گردشگری شهر گرگان تبدیل شود، تصریح کرد: این اثر تاریخی ظرفیت این مسئله را دارد، بر اساس برنامهریزی انجامشده قلعه خندان از این حالت خارج میشود و تا قبل از نوروز باید اقداماتی در این منطقه اجرایی شود تا زمینه جذب گردشگر در آن فراهم شود.
ساوری به آخرین وضعیت طرح طبیعت گردی و گردشگری آشوراده اشاره کرد و افزود: برای اجرای طرح گردشگری آشوراده هیچ مشکلی وجود ندارد و در اولین فرصت اجرایی میشود البته تنها یک گره کوچک دارد که امیدوارم با پیگیریهای صورت گرفته این مطالبه بیست و چند ساله برطرف شود.
وی با بیان اینکه در تخصیص منابع باید گلستان را ویژهتر از سایر استانها ببینند، گفت: ظرفیتهای گردشگری گلستان بی بدیل است و در مدت دو ساعت دسترسی به کوه، دشت، دریا، جنگل و کویر میسر است و این در حالی است که هیچ جای دیگر چنین ظرفیتی ندارد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان به آخرین وضعیت دیوار تاریخی گرگان اشاره کرد و افزود: ۱۷ سال است که هیچ مدیری از دیوار دفاعی گرگان بازدید نداشته و یک آجر هم روی آجر این اثر تاریخی گذاشته نشد، شعار ما برای دیوار تاریخی گرگان "ایستادهایم برای جهانی شدن" است.
انتهای پیام
نظرات