• چهارشنبه / ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۵:۴۶
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1403111713026
  • خبرنگار : 50604

استاندار گلستان:

افتخارات جبهه مقاومت نتیجه الگو برداری از انقلاب ایران است

افتخارات جبهه مقاومت نتیجه الگو برداری از انقلاب ایران است

ایسنا/گلستان استاندار گلستان افتخارات مقاومت در سرزمین های اشغالی را نتیجه الگو برداری از انقلاب ایران دانست و گفت: جمهوری اسلامی ایران علی رغم تمام توطئه دشمنان در قله قرار دارد.

«علی اصغر طهماسبی» امروز چهارشنبه در آیین متمرکز افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۲۰۹۱ پروژه عمرانی، تولیدی و اقتصادی شهرستان گنبدکاووس اظهار کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران در حیات ۴۶ ساله خودش انواع تحریم ها رو تجربه کرده اما ما با قدرت هر چه بیشتر به راه خود ادامه دادیم و در قله قرار داریم.

وی بیان کرد: جمهوری اسلامی علی رغم توطئه های دشمنان، یک وجب از خاک را از دست نداد در حالی که رژیم پهلوی، بحرین را  به عنوان پاره تن ایران را از دست داد.

استاندار گلستان با تاکید اینکه امروز ایران اسلامی در حوزه های مختلف در قله افتخارات قرار دارد، افزود: اگر امروز استکبار جهانی با تمام توان نظامی قادر به مهار ایران اسلامی نیست به خاطر صلابت مردم، نیروهای نظامی و رهبری امامین انقلاب است.

افتخارات جبهه مقاومت نتیجه الگو برداری از انقلاب ایران است

طهماسبی اضافه کرد؛ افتخارات بی نظیر مقاومت در سرزمین های اسلامی نتیجه الگو برداری از انقلاب شکوهمند اسلامی است.

این مقام مسئول بیان کرد: امروز مردم غزه با صلابت به سرزمین خود بازگشتند و خوشبختانه مردم از رهبران خود به گرمی استقبال کردند و البته یاد شهدای مقاومت شهید سید حسن نصرالله، شهید سنوار، شهید حنینه و شهید سردار سلیمانی را گرامی داشتند.

وی گفت: امروز در جای جای کشور خدمات جمهوری اسلامی به مردم رسیده است و بیش از گذشته این خدمات ادامه خواهد داشت.

استاندار گلستان خاطرنشان کرد: در دهه فجر امسال بیش از ۷ هزار برنامه مختلف در استان اجرا می شود و ۱۵۴۴ پروژه با بیش از ۱۳ همت در استان افتتاح می شود که تنها ۲۰۹۱ پروژه متعلق به شهرستان گنبد کاووس است.

طهماسبی اذعان کرد؛ مردم این شهرستان به دو ورزش والیبال و سوار کاری علاقه ویژه ای دارند که باید به این ورزش ها و دیگر ورزش‌ها توجه ویژه شود.

در این مراسم نماینده مردم در مجلس خبرگان رهبری ، امامان جمعه شیعه و سنی گنبدکاووس، معاونین استاندار، مشاور عالی استاندار، مدیران ستادی استانداری و دیگر مقامات استانی و شهرستانی حضور داشتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha