دکتر فریده حقبین در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: یکی از معضلات فعلی در دانشگاههای کشور بحث تغذیه است. پیش از کرونا قیمت یک پرس غذای دانشجویی به عنوان مثال ۱۸ هزار تومان بود. اما پس از آزاد شدن قیمت چند کالای اساسی، این غذا برای دانشگاه حدود ۵۵ هزار تومان هزینه داشت که تنها ۲ تا ۳ هزار تومان آن را دانشجویان پرداخت میکنند و باقی مبلغ را دانشگاه باید پرداخت کند که در مجموع هزینه بسیاری سنگینی است.
وی در این خصوص ادامه داد: دانشجویان خوابگاهی ما در فهرست دریافت غذا هستند. در روال عادی ما حدودا بیش ۱۰۰۰ پرس غذا برای دانشجویان ساکن تهران در نظر میگرفتیم که در حال حاضر این تعداد بسیار افزایش پیدا کرده و مشخصا در وعده ناهار، تعداد دانشجویان بسیار زیاد شده است.
دکتر حقبین با بیان اینکه دانشجویان درخواست دریافت غذای ارزان قیمتتر دارند، خاطرنشان کرد: ترم گذشته ما حتی دانشجویان ساکن تهران داشتیم که در روزهایی که کلاس نداشتند، به دانشگاه مراجعه میکردند تا از رستوران دانشگاه غذا سفارش دهند و هزینه غذا برای آنها به صرفه باشد.
انتهای پیام
نظرات