• شنبه / ۱۹ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۱:۵۵
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 1401061914347
  • خبرنگار : 71451

راه‌اندازی پلتفرم خودارزیابی روان‌شناختی ایثارگران

راه‌اندازی پلتفرم خودارزیابی روان‌شناختی ایثارگران

سرپرست اداره کل پیشگیری و بهداشت روانی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت:دفتر سازمان جهانی بهداشت در منطقه مدیترانه شرقی، پلتفرم سلامت روان و حمایت‌های روانی را راه‌اندازی کرد و به تبع آن وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با الگوبرداری از آن، نسخه ایرانی و بومی شده را در ایران راه‌اندازی کرده و نتیجه این فعالیت، پلتفرم خودارزیابی روان‌شناختی در راستای خودمراقبتی سلامت روان در شرایط پاندمی کووید ۱۹ است.

به گزارش ایسنا، جلال سیانی پیرامون آسیب‌های روانی دوران کرونا، بیان کرد: با توجه به گسترش کووید ۱۹ در جهان، آثار این همه‌گیری بر سلامت روان آحاد جامعه به شکل استرس و اضطراب نمایان شده و این آثار در گروه خاصی از جمعیت از جمله سالمندان، ایثارگران مبتلا به بیماری‌های خاص، بیماران مبتلا به کرونا و کودکان و زنان بارزتر است. از طرفی پایبندی به پروتکل‌های بهداشتی و محدودیت در تعاملات اجتماعی، به تدریج باعث شکل‌گیری احساس انزوا و تنهایی در بین بسیاری از افراد شده است.


وی با بیان اینکه اداره کل پیشگیری و بهداشت روانی بنیاد شهید و امور ایثارگران در طی سال‌های گذشته برنامه‌های متعددی را طراحی و ارائه کرده است، افزود: دفتر سازمان جهانی بهداشت در منطقه مدیترانه شرقی، پلتفرم سلامت روان و حمایت‌های روانی را راه‌اندازی کرد و به تبع آن وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با الگوبرداری از آن، نسخه ایرانی و بومی شده را در ایران راه‌اندازی کرده و نتیجه این فعالیت، پلتفرم خودارزیابی روان‌شناختی در راستای خودمراقبتی سلامت روان در شرایط پاندمی کووید ۱۹ است.

سرپرست اداره کل پیشگیری و بهداشت روانی بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: با هماهنگی اداره کل پیشگیری و بهداشت روانی بنیاد شهید و امور ایثارگران و دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت این پلتفرم با آدرس salamat.gov.ir در دسترس ایثارگران عزیز و عموم جامعه قرار دارد و برای ورود به آن، نیاز به وارد کردن مشخصات هویتی نیست و افراد می‌توانند با مطرح کردن مشکلات روان‌شناختی خود، اطلاعات لازم در خصوص دریافت مشاوره و مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی را دریافت کنند.


سیانی در پایان به ایثارگران عزیز توصیه کرد: فارغ از نتیجه ارزیابی روان‌شناختی که سامانه فقط بازخورد خواهد داد و پاسخ‌ها در اختیار هیچ شخص دیگری قرار نخواهد گرفت به بخش دوم مراجعه کرده و مطالب آموزشی خود مراقبتی سلامت روان را مطالعه کنند. ایثارگران در صورت تمایل به مراجعه حضوری به بخش سوم سامانه مراجعه کرده و مراکز مورد نظر را شناسایی و از خدمات روانپزشکان و روانشناسان بالینی در بیمارستان‌ها، مراکز مددکاری و مشاوره بنیاد شهید و امور ایثارگران بهره‌مند شوند.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha