• یکشنبه / ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۵:۲۹
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 1401032920558
  • خبرنگار : 30057

کسب رتبه کیفی نظام رتبه‌بندی سایمگو از سوی نشریه مؤسسه صنایع غذایی

کسب رتبه کیفی نظام رتبه‌بندی سایمگو از سوی نشریه مؤسسه صنایع غذایی

نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی موفق به دریافت رتبه کیفی در نظام رتبه‌بندی سایمگو شد.

به گزارش ایسنا، دکتر سارا ناجی، مدیر مرکز اسناد و کتابخانه مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با اعلام این خبر گفت: نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی "Journal of Research and Innovation in Food Science and Technology"، براساس آخرین نظام رتبه‌بندی سایمگو (SCImago) موفق به کسب رتبه کیفی Q4 و SJR 0.14 در سال 2021 میلادی شد.

وی در مورد نظام رتبه‌بندی سایمگو، توضیح داد: این نظام توسط دانشگاه گرانادا اسپانیا ابداع شده ‌است و یکی از ابزارهای ارزیابی بروندادهای علمی است که اطلاعات آن از نمایه استنادی اسکوپوس استخراج می‌شود. 

ناجی در مورد چارک مجلات (Quartile Ranking)، گفت: QR شاخصی برای بیان اعتبار یک مجله علمی است. سایمگو مجلات را براساس موضوع و شاخص SJR (SCImago Journal Rank) تقسیم‌بندی می‌کند که این شاخص نمایانگر میزان تأثیر، نفوذ، اعتبار و شهرت یک نشریه است که نشان می‌دهد در سال منتخب، به‌طور متوسط چه تعداد استناد به مدارک منتشر شده سه سال گذشته در نشریه مورد نظر صورت گرفته ‌است. 

وی افزود: به طور کلی SJR یک نشریه میزان تاثیر علمی مقاله‌های نشریات را براساس تعداد ارجاع‌دهی و اهمیت مراجع مورد ارزیابی قرار می‌دهد و مقدار SJR بیشتر نشان‌دهنده اعتبار بیشتر آن نشریه است. 

ناجی اظهار کرد: این نشریه پیش از این در پایگاه اطلاعاتی اسکوپوس ارزیابی و نمایه شده است که اطلاعات و مقالات این فصلنامه به نشانی https://www.scopus.com/sourceid/21101028196#tabs=0 قابل مشاهده و جست‌وجو است.

به نقل از روابط عمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی براساس آخرین ارزیابی سال 1399 از سوی کمیسیون نشریات علمی کشور موفق به کسب رتبه بین‌المللی شد و در بسیاری از پایگاه‌های بین‌المللی دیگر، نظیر پایگاه اطلاعاتی بین‌المللی Scopus، Food Science and Technology Abstracts (FSTA)، Directory of Open Access Journals (DOAJ)، Centre for Agriculture and Biosciences International (CABI)، Chemical Abstracts Service (CAS)، EBSCO و Google Scholar منتشر می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha