• سه‌شنبه / ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ / ۰۰:۳۱
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 1401032416493
  • خبرنگار : 71647

تصاویری از نقاشی های سه بعدی بر دیوار شهر

تصاویری از نقاشی های سه بعدی بر دیوار شهر

هنرمند جوان عراقی، با نقاشی‌های سه بعدی در اماکن عمومی، علاوه بر بخشیدن زیبایی بصری به شهر، پیام‌های اخلاقی و آموزشی را به بینندگان انتقال می‌دهد.

به گزارش ایسنا به نقل از الجزیره، یاسین عبدالرحمن، هنرمند جوان عراقی، با ترسیم نقاشی‌هایی سه بعدی بر روی دیوارها و معابر  عمومی، روشی متفاوت از  همکارانش را ارائه داده و اولین هنرمندی است که در  شهر خود یعنی رانیه در استان سلیمانیه و منطقه کردستان عراق، آثارش را به این صورت روی دیوارها بر جای گذاشته است.

سبک او متفاوت از هنرمندان هم سن و سالش در این شهر است. او نقاشی‌هایش را سه بعدی و با جزئیات می‌کشد. به طوری که گاهی برای تشخیص اینکه آنچه دیده می‌شود فقط یک طراحی دیواری است، باید آن را از نزدیک لمس کرد.

تصاویری از نقاشی های سه بعدی بر دیوار شهر

جوان ۲۷ ساله عراقی که لیسانس علوم اسلامی از دانشگاه سلیمانیه را اخذ کرده، در طراحی‌هایش که در جاده‌های اصلی شهر ترسیم شده و در مقابل دید عموم قرار گرفته است، طبیعت انسان را اصل قرار داده و به آرامش، آگاهی،  سلامتی و نشاط توجه داشته است.

عبدالرحمن در نقاشی‌هایش فقط به جنبه طراحی فکر نکرده بلکه سعی داشته در هر اثر، پیامی انسانی را منتقل کند.

عبدالرحمن در سال ۲۰۱۳ نخستین گام‌هایش به سمت هنر را برداشت و در یک گروه متشکل از جوانان آماتور عضو شد؛ هرچند که نداشتن پشتوانه مالی به زودی این گروه هنری را منحل کرد اما، عبدالرحمن از پای ننشست و با خلاقیت و ابداع کارش را ادامه داد.

تصاویری از نقاشی های سه بعدی بر دیوار شهر

هنرمند عراقی برای ترسیم تابلوهایش ابتدا مکانی را انتخاب می‌کند سپس ایده ای را بر حسب شرایط آن مکان طراحی و بعد اجرایش می‌کند. او همواره سعی می‌کند پیام‌هایی اخلاقی و آموزشی را با آثارش منتقل کند، از جمله هشدار درباره پدیده‌های منفی مثل مواد مخدر،  استفاده از سلاح،  ورزش نکردن، مطالعه نکردن و ... .

تصاویری از نقاشی های سه بعدی بر دیوار شهر

تصاویری از نقاشی های سه بعدی بر دیوار شهر

یک فعال مدنی در عراق به الجزیره گفته است که کاری که یاسین عبدالرحمن می‌کند کمتر از کار یک معلم و مشاور نیست او هشدار داده است که بی توجهی مسئولان به استعدادهایی این چنینی و درگیر شدن هرمندان جوان با مسائل معیشتی و تامین مخارج، باعث هدر رفتن این استعدادها شده و جوانان هنرمند را از مسیر اصلی شان منحرف می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha