به گزارش ایسنا، این کتاب در بهار سال جاری توسط انتشارات حس هفتم منتشر شده و در سیوسومین نمایشگاه کتاب تهران(مصلی، شبستان، بخش ناشران عمومی، راهرو ۱۳، غرفه ۱۴، نشر حس هفتم) عرضه خواهد شد.
صفحه سیدعلی صالحی درباره این کتاب نوشته است: فیض شریفی در این کتاب ۳۱۰ صفحهای پس از حسب حال سیدعلی صالحی، چهار دوره سرودههای سیدعلی صالحی و بهویژه منشور شعر حکمت را مورد نقد و بررسی قرار داده و پس از آن موفقترین و تازهترین اشعار شاعر را به شیوه نوین و فلسفی تشریح و تبیین کرده و عوامل گسترش اجتماعی یک شعر را تحلیل کرده و پس از آن، شعرهای موفق و شعرهایی از شاعر را که در حافظه جمعی مردم مانده، آورده است.
فیض شریفی در یک پلان از نقد و بررسی اشعار سیدعلی صالحی که در پشتجلد نیز آمده، نوشته است: «صالحی یک شاعر پدیدارشناس است... او هستی را حقیقت میداند. در پدیدارشناسی حقیقت که عبارت است از وجود و هستی، موضوعی حادث میشود که شاعر فقط در پارهای از موقعیتها، جوهر وجودی خود و هستی را فاش میکند. این پاره موقعیتها معمولا در هنر و به خصوص در شعر به وجود میآید. شاعران در این حالت، وارثان آب و خرد و روشنیاند، محرم ملک و پیامبران عالم ملکوتاند.»
فیض شریفی پیشتر «شعر زمان ما» را ویژه سیدعلی صالحی در ۵۰۰ صفحه منتشر کرده بود.
جلد نخست مجموعه «شاعران معاصر ایران» به اسماعیل خویی و جلد دوم آن به علی باباچاهی اختصاص دارد.
سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از بیستویکم تا سیویکم اردیبهشتماه ۱۴۰۱ در دو بخش حضوری در مصلای امام خمینی(ره) و مجازی در سامانه ketab.ir برگزار میشود.
انتهای پیام
نظرات