• سه‌شنبه / ۳ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۲:۲۶
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1400120302234
  • خبرنگار : 50181

رئیس انجمن ساختمان با اشاره به آمار پرونده‌های ماده 100:

کارگروه "کاهش تخلفات ساختمانی" در کرمانشاه تشکیل شود

کارگروه "کاهش تخلفات ساختمانی" در کرمانشاه تشکیل شود

ایسنا/کرمانشاه رئیس انجمن صنعت ساختمان کرمانشاه با بیان اینکه نزدیک به 90 درصد پرونده‌های ساخت و ساز کرمانشاه به "کمیسیون ماده 100" می‌رود، گفت: برای کاهش این آمار پیشنهاد داده‌ایم کارگروه کاهش حجم تخلفات ساختمانی در کرمانشاه تشکیل شود.

آرش شادفر در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به حجم بالای پرونده‌های ماده 100 در کرمانشاه، افزود: حدود 90 درصد پرونده‌های ساخت و ساز در کرمانشاه به کمسیون ماده 100 می‌رود که بیانگر حجم بالای تخلفات در این بخش است.

وی یادآور شد: از سوی دیگر در بهمن ماه امسال با مصوبه شهرداری و شورای شهر شاهد افزایش قابل توجه جرائم ماده 100 بودیم، بگونه‌ای که این افزایش در برخی موارد تا سه برابر بوده است. 

رئیس انجمن صنعت ساختمان استان کرمانشاه این افزایش را نامتناسب و نامتوازن با وضعیت شهر و اقتصاد کرمانشاه دانست و تاکید کرد: این افزایش بر قیمت مسکن و املاک نیز اثر خواهد گذاشت.

شادفر گفت: اگرچه افزایش جرائم ماده 100 نقش بازدارندگی دارد، اما در شرایطی که به صورت کارشناسی شده باشد. همچنین افزایش جرائم تنها یکی از راهکارهای کاهش پرونده‌های تخلفات ساخت و ساز است.

وی با تاکید بر لزوم تدوین راهکارهایی برای کاهش تخلفات ساختمان در کرمانشاه، افزود: باید دو راهکار بلندمدت و کوتاه مدت در نظر بگیریم که راهکار بلندمدت بازنگری و تصویب طرح جامع و طرح تفصیلی شهر کرمانشاه است که بیش از دو سال زمان می‌برد.

رئیس انجمن صنعت ساختمان کرمانشاه با بیان اینکه تا آن زمان باید از راهکار کوتاه مدت استفاده کنیم، یادآور شد: پیشنهاد دادیم برای این منظور کارگروه کاهش حجم تخلفات ساختمان در کرمانشاه تشکیل شود.

به گفته شادفر این کارگروه متشکل از معاونت عمرانی استانداری، مسکن و شهرسازی، شهرداری، نظام مهندسی ساختمان و انجمن صنعت ساختمان است و رویکردهای مختلفی را دنبال می‌کند.

وی  یکی از این رویکردها را آگاهی دادن به مردم در زمینه تخلفات ساخت و ساز دانست و عنوان کرد: بسیاری از مردم نسبت به تخلفاتی که انجام می‌دهند آگاهی ندارند و کسب درآمد از ناآگاهی مردم درست نیست.

رئیس انجمن صنعت ساختمان کرمانشاه گفت: در درجه اول باید از طریق رسانه‌ها به مردم آگاهی بدهیم، زیرا چنانچه اطلاعات کافی داشته باشند سراغ بسیاری از تخلفات نمی‌روند.

شادفر افزود: به علاوه باید در هریک از مناطق هشت گانه شهرداری یک میز خدمت با حضور یک فرد تعریف شود که مسئول آگاهی دادن به مردم در زمینه تخلفات ساخت و ساز باشد.

وی  استفاده از ظرفیت کمسیون ماده پنج را نیز از دیگر راهکارها دانست.

شادفر معتقد است، هریک از این راهکارها می‌تواند به نوبه خود به کاهش حجم پرونده‌های تخلف ساخت و ساز کمک کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha