• یکشنبه / ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / ۱۷:۴۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403092518433
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

رییس مجمع نمایگان استان:

شاخص‌های توسعه کرمانشاه باید تغییر کند/ به همراهی و هم‌افزایی نیاز داریم

شاخص‌های توسعه کرمانشاه باید تغییر کند/ به همراهی و هم‌افزایی نیاز داریم

ایسنا/کرمانشاه رییس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه با بیان اینکه شاخص‌های توسعه استان وضعیت مناسبی ندارد، گفت: باید با به‌کارگیری همه ظرفیت‌ها، شاخص‌های توسعه استان را تغییر دهیم.

حجت الاسلام وحید احمدی، عصر امروز (۲۵ آذر) در جمع خبرنگاران با بیان اینکه استان ظرفیت های مختلفی دارد که استفاده از آنها می تواند منجر به تغییر وضعیت شاخص‌های توسعه استان شود، گفت: امروز وضعیت شاخص‌های توسعه استان خوب نیست و باید همه کمک کنیم تا با به‌کارگیری ظرفیت های استان، شرایط این شاخص‌ها را تغییر دهیم.

وی یکی از ظرفیت‌های مهم استان را حوزه گردشگری عنوان کرد و گفت: گردشگری یک فرصت خوب برای توسعه استان است و برای استفاده از این ظرفیت بخصوص در حوزه گردشگری سلامت باید زیرساخت‌های لازم را فراهم کنیم. برای ایجاد زیرساخت های مورد نیاز هم باید سرمایه‌گذاران را به میدان بیاوریم که این کار هم به ایجاد مشوق برای آنان نیاز دارد.

وی در خصوص برنامه‌ها برای ایجاد تحرک در پروژه پالایشگاه آناهیتا که ۱۵ سال از کلنگ زنی آن گذشته و هنوز بلاتکلیف مانده است، گفت: احداث این پروژه به منابع مالی زیادی نیاز دارد و در شرایط فعلی بعید می‌دانم در کوتاه مدت اتفاق خوبی برای این پروژه رقم بخورد. البته به هیچ عنوان نباید اجازه دهیم این امکان از استان گرفته شود و باید به هر طریق ممکن شرایط را برای اجرای آن فراهم کنیم.

احمدی با بیان اینکه شناسایی پروژه‌هایی که اجرای آنها باعث تغییر شاخص های توسعه استان خواهد شد در دستور کار قرار گرفته است، ادامه داد: یکی از این پروژه‌ها پالایشگاه آناهیتا است که باید با جدیت بیشتر و به‌کارگیری همه ظرفیت‌ها بدنبال اجرایی کردن آن باشیم.

وی با بیان اینکه رسانه‌ها هم می توانند کمک کنند که این پروژه به یک مطالبه عمومی تبدیل شود، گفت: در این صورت ما نمایندگان و مدیران استان هم بهتر می‌توانیم پیگیر اجرای این پروژه در سطح کشور باشیم.

رییس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه به موضوع انتخاب استاندار جدید کرمانشاه و موضع نمایندگان استان در این خصوص هم اشاره کرد و گفت: در قضیه انتخاب استاندار، ما به عنوان مجمع نمایندگان استان شاخص هایی تعیین و اعلام کردیم در شرایط یکسان ارجحیت با انتخاب استاندار بومی است. در باب لیست‌هایی هم که به عنوان گزینه‌های استانداری کرمانشاه مطرح بود اظهار نظرهایی کردیم که اولویت می‌توانند فلان افراد باشند. اما در نهایت وزارت کشور فردی را به عنوان استاندار انتخاب کرد که البته این امر از اختیارات وزارت کشور است. طبق بررسی‌هایی هم که انجام دادیم فردی که به عنوان استاندار انتخاب شد به شاخص‌هایی که تعیین کرده بودیم، نزدیک است.

وی افزود: در شرایط فعلی هم معتقدم حالا که استاندار کرمانشاه انتخاب شده باید با او همکاری و همراهی در جهت توسعه استان داشته باشیم. برای ما توسعه استان مهم و ملاک است و در سایه همکاری و تفاهم و وحدت است که می‌توان بخشی از مشکلات استان را رفع کرد. 

احمدی با بیان اینکه اختلاف جز آسیب چیزی برای استان نخواهد داشت، گفت: باید با وحدت و همراهی امور استان را پیش ببریم تا شاهد خروجی مثبتی برای استان باشیم. تاکنون نیز مجمع نمایندگان استان سه جلسه با استاندار داشته و معتقدم در صورت تداوم این همراهی و همکاری بین مدیریت ارشد استان و مجمع نمایندگان می توان تغییراتی در شاخص‌های توسعه استان ایجاد کرد. به واقع در این مقطع به همراهی و هم‌افزایی نیاز داریم.

نماینده کنگاور، صحنه و هرسین در خصوص دخالت برخی نمایندگان در انتصاب مدیران نیز گفت: معتقدم نماینده اگر از او خواستند باید مشورت دقیق بدهد. اینکه به جای پرداختن به وظایف اصلی خود به انتصاب مدیران بپردازد کار درستی نیست. 

احمدی با تاکید بر اینکه نمایندگان مجلس باید بیشتر به وظیفه نظارتی خود بپردازند، گفت: معتقدم در مجموع مجلس در حوزه نظارت کاستی‌هایی داشته که باید رفع شود. البته نمایندگان برای ایفای وظیفه نظارتی خود باید اطلاعات کافی در اختیار داشته باشند که رسانه‌ها در این حوزه می‌توانند به نمایندگان کمک کنند.

وی که عضو هیات نظارت بر انتخابات شوراهای استان هم هست با بیان اینکه ملاک ما در رسیدگی به صلاحیت داوطلبان «قانون» است، گفت: برای این کار دنبال تعریف یک روند صحیح متکی به قانون هستیم. باید بستر کار را به شکلی فراهم کنیم که کمترین نقض در تصمیم گیری‌ها که براساس قانون خواهد بود، ایجاد شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۹-۲۵ ۲۳:۴۴

ساختمانهای قدیمی کرماشان مانند استانداری قدیم، شهرداری، خانه های تاریخی را به موزه هایی با موضوعات مختلف و یا به کافه و کتابفروشی و سینما و پلاتوی تئاتر و پاتوق های فرهنگی تبدیل کنید و برای شهر درآمدزایی کنید و فرهنگ را رشد دهید.