• دوشنبه / ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۴:۱۹
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403122014116
  • خبرنگار : 50184

معاون سپاه نبی اکرم(ص) کرمانشاه خبر داد

بازدید ۳ میلیون نفر از یادمان‌های دفاع مقدس کرمانشاه

بازدید ۳ میلیون نفر از یادمان‌های دفاع مقدس کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه به گفته معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت نبی اکرم (ص) کرمانشاه از ابتدای امسال تاکنون سه میلیون و ۳۶۹ هزار نفر از مناطق عملیاتی و یادمان‌های دفاع مقدس کرمانشاه بازدید کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، سرهنگ سعید بهشتی راد، امروز (۲۰ اسفند) در نشستی خبری به مناسبت روز ملی راهیان نور، با بیان اینکه دفاع مقدس گنجینه‌ای تمام نشدنی است، اظهارکرد: یکی از موثرترین راه‌ها برای حفظ این گنجینه ارزشمند، برنامه اردوهای راهیان نور است. 

وی افزود: اردوهای راهیان نور باعث می‌شود بسیاری از ارزش‌های دوران دفاع مقدس حفظ شود و به نسل‌های آینده انتقال پیدا کند. 

معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت نبی اکرم(ص) کرمانشاه با بیان اینکه سالهاست فریضه راهیان نور به شکل منسجمی در کشور در حال اجراست، تصریح کرد: شروع حرکت راهیان نور در کشور به تعداد افراد کمی محدود بود. برای نمونه در اولین صعود به ارتفاعات بازی دراز حدود ۸۰ نفر حضور داشتند، اما در برنامه صعود اردیبهشت امسال حدود ۴۳ هزار و ۸۰۰ نفر از سراسر کشور شرکت کردند. 

وی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون اقدمات خوبی در حوزه راهیان نور در کرمانشاه انجام شده، گفت: در این مدت ۱۸۶ هزار و ۳۸۳ نفر روز اعزام به مناطق عملیاتی دفاع مقدس داشته‌ایم که رتبه اول کشور را در این زمینه کسب کرده‌ایم. 

بهشتی راد اضافه کرد: حدود ۱۲ کمیته راهیان نور از جمله کمیته‌های روایان، روحانیون، امنیت، فرهنگی و ... در استان همه پای کار هستند تا بستر زیارت با معرفت زائرین را فراهم کنند. 

وی با اشاره به نقش مهم کرمانشاه در دوران هشت سال دفاع مقدس، گفت: با توجه به این مسئله در حال حاضر کرمانشاه محور غرب و شمال غرب راهیان نور کشور محسوب می‌شود. 

معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت نبی اکرم(ص) کرمانشاه اضافه کرد: تا چندسال پیش کرمانشاه تنها در برخی ایام میزبانی کاروان‌های راهیان نور را برعهده داشت و میزبانی‌ها محدود بود، اما در حال حاضر در همه فصول سال میزبان کاروان‌های راهیان نور از سراسر ایران هستیم.  

وی با تاکید براینکه زیرساخت‌های کرمانشاه برای میزبانی از کاروان‌های راهیان نور در کشور شاخص است، عنوان کرد: هر ساله افتتاحیه راهیان نور کشور با صعود به ارتفاعات بازی دراز برگزار می‌شود. امسال افتتاحیه راهیان نور دانش آموزی غرب و شمال غرب کشور هم در مراسم سالروز یادمان عملیات مرصاد انجام شد. 

وی ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون سه میلیون و ۳۶۹ هزار نفر از یادمان‌ها و زیارتگاه‌های مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس در استان کرمانشاه بازدید داشته‌اند. 

معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت نبی اکرم(ص) کرمانشاه با بیان اینکه امسال برای اولین بار امکان حضور خودروهای شخصی در حوزه راهیان نور هم فراهم شد، عنوان کرد: برای اولین بار این پیشنهاد از سوی استان کرمانشاه مطرح شد که در کشور هم مورد استقبال قرار گرفت و براساس آن خانواده‌ها با خودروهای شخصی هم می‌توانند در مناطق عملیاتی غرب کشور حضور داشته باشند که ما به آنها اسکان می‌دهیم و در بحث تغذیه نیز برای آنها تخفیف اعمال می‌شود. 

وی تاکید کرد: کرمانشاه چندسالی می‌شود که میزبانی کاروان‌های راهیان نور استان‌های دیگر را نیز برعهده دارد و از ابتدای امسال تاکنون ۶۶۶ هزار نفر را به شکل رسمی و کاروانی اسکان داده و میزبانی کرده‌ایم. 

بهشتی راد با بیان اینکه تلاش می‌شود تا از ظرفیت کاروان‌های راهیان نور برای رونق به حوزه اقتصادی و گردشگری استان استفاده شود، گفت: بر این اساس، طبق برنامه امکان بازدید این کاروان‌ها را از آثار تاریخی استان همچون بیستون و تاق بستان فراهم می‌کنیم. 

وی در ادامه از اجرایی‌شدن طرحی جدید در حوزه راهیان نور در کرمانشاه برای ایام نوروز هم خبرداد و گفت: امسال برای اولین بار در ایام ماه مبارک رمضان و نوروز از ۲۵ و ۲۶ اسفند کاروان‌های راهیان نور داخل استانی را به شکل یک روزه برگزار خواهیم کرد، به این شکل که کاروان راهیان نور از شهرستان‌های مختلف استان به مناطق عملیاتی اعزام می‌شوند و نحوه اجرای این برنامه به شکلی است که روزه زائرین شکسته نشود.

به گفته این مسئول، طبق برآوردهای انجام شده حدود سه هزار نفر در این برنامه شرکت خواهند کرد. 

 معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت نبی اکرم(ص) کرمانشاه یکی دیگر از برنامه‌های امسال در حوزه راهیان نور در استان را برگزاری راهیان پیشرفت عنوان کرد و افزود: برنامه راهیان پیشرفت همزمان با راهیان نور برگزار می‌شود، به این معنا که به منظور آشنایی نسل جدید با دستاوردهای انقلاب در مسیر تردد کاروان‌های راهیان نور آنها را به بازدید از مظاهر پیشرفت استان می‌بریم. 

راهیان نور مدرسه‌ای از ایثار و مقاومت است

در ادامه این نشست، سردار بهروز خوشبخت مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه نیز اظهار کرد: در طول تاریخ بشریت جنگ‌های زیادی رخ داده، اما تفاوت هشت سال دفاع مقدس ما با آنها در این بود که جنگ ما در اوج مظلومیت، ایمان و اخلاص بود. 

وی افزود: مردم ما در هشت سال دفاع مقدس در مقابل دشمن و هیمنه پوشالی آن ایستادند و آن را شکست دادند و این مسئله باعث شد که امروز کشور ما در اوج اقتدار باشد. 

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان تصریح کرد: دشمن امروز تلاش می‌کند تا جوانان ما را از ارزش‌هایی که در طول دوران دفاع مقدس داشتند، دور کند و در مسیر انقلاب انحراف ایجاد کنند، به همین دلیل به جنگ‌های ترکیبی و جنگ نرم و اقتصادی روی آورده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: در دنیایی که دشمنان با توطئه‌های مختلف و جنگ ترکیبی سعی در جدایی نسل جدید از دین دارند، اعزام جوانان به اردوهای راهیان نور و حضور در مناطق عملیاتی آنها را با حقیقت گذشته کشور آشنا می‌کند. 

خوشبخت تاکید کرد: راهیان نور تنها یک بازدید ساده نیست، بلکه مدرسه‌ای از ایثار و مقاومت است که روح ایمان و از خودگذشتگی را در نسل جدید زنده می‌کند. در واقع راهیان نور یک رزمایش بزرگ فرهنگی علیه تهاجم و جنگ ترکیبی دشمن است. 

وی اضافه کرد: راهیان نور امتداد آرمانهای امام(ره) و شهدای گرانقدر است و حضور در سرزمین‌های عملیاتی تاثیری بر افراد می‌گذارد که تا سالها پا برجاست. 

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان اضافه کرد: در حالی که دشمنان به دنبال کم کردن روحیه مقاومت و بصیرت جامعه و به خیال خام تسلیم شدن مردم ایران هستند، اردوهای راهیان نور می‌تواند بسیار اثرگذار باشد. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha