به گزارش ایسنا، شرکت ملی گاز ایران ۱۰ آذر ماه با صدور اطلاعیهای اعلام کرده بود که با توجه به سرمای شدید هوا و ماندگاری آن در سراسر کشور و مصرف بیش از حد گاز طبیعی به ویژه در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء، با وجود تلاش شبانهروزی مجموعه کارکنان صنعت گاز کشور، مصرف گاز در شرایط هشدار قرار دارد.
بیشتر بخوانید:
با توجه به این مسئله و نگرانی نسبت به کمبود گاز در استان تهران، حشمتالله عسگری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران در گفتوگویی با ایسنا با تأکید بر اینکه مشکلی در تأمین گاز خانگی در استان تهران نداریم و گاز هیچ خانهای قطع نمیشود، اظهار میکند: امکان تأمین پایدار وجود ندارد و اگر کار به ناپایداری در شبکه صنایع برسد، باید مصرف گاز در این بخش کاهش پیدا کند. مشکلی بابت مصرفکنندگان خورد صنایع هم نداریم و فقط مصرفکنندگان بالای دو مگاوات باید با مدیریت خودشان، کاهش ۵۰ درصدی در مصرف گاز را داشته باشند.
وی با اشاره به تأمین زیرساخت پایدار در استان تهران، میگوید: متأسفانه تهران در حوزه انرژی خورشیدی در کشور از همه استانها عقب تر است. کل انرژی خورشیدی تولیدی در تهران ۳۴ مگاوات است، در حالی که با یک برنامه سه ماهه میتوان انرژی خورشیدی استان را به ۵۰۰ مگاوات رساند. باتوجه به مشکلاتی که در حوزه گاز و برق داریم در حال برنامه ریزی هستیم که تا پایان امسال، میزان انرژی خورشیدی را به ۵۰۰ مگاوات برسانیم و برنامه داریم تا مهر ماه سال آینده به ۱۵۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی برسیم.
در استان تهران در زمان پیک مصرف حدود ۳۰۰۰ مگاوات کسری انرژی داریم
عسگری میافزاید: در استان تهران در زمان پیک حدود ۳۰۰۰ مگاوات کسری انرژی وجود دارد؛ اما میتوان ظرف سه سال همه این ۳۰۰۰ مگاوات را با انرژی خورشیدی تأمین کرد. البته سرمایه گذاری لازم در این سالها صورت نگرفته و متأسفانه برخی کج سلیقگیها و سیاسیگریها هم در حوزه انرژی صورت گرفته است.
ذخیرهسازی سوخت ظرف یک ماه انجام نمیشود
به گفته معاون استاندار تهران، ذخیرهسازی سوخت ظرف یک ماه انجام نمیشود و باید در شش ماه گذشته این کار اتفاق میافتاد. با این حال همه ادارات و واحدهای تولیدی را مکلف میکنیم که با استفاده از انرژی خورشیدی، انرژی خودشان را تأمین کنند؛ البته از نظر مالی کمک خواهیم کرد و شهرکهای تجاری هم خود تأمین کننده هستند و باید خودشان از طریق انرژی خورشیدی برقشان را تأمین کنند.
انتهای پیام
نظرات