• شنبه / ۲۴ آذر ۱۴۰۳ / ۱۳:۴۶
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403092417410
  • خبرنگار : 50181

مدیرعامل هلال احمر استان عوان کرد

کمبود ۹ پایگاه جاده‌ای هلال احمر در کرمانشاه/ آماده‌باش ۸۵۰ نیرو در طرح زمستانی

کمبود ۹ پایگاه جاده‌ای هلال احمر در کرمانشاه/ آماده‌باش ۸۵۰ نیرو در طرح زمستانی

ایسنا/کرمانشاه مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر کرمانشاه از نیاز استان به ۲۵ پایگاه ثابت جاده‌ای هلال‌احمر یاد کرد و گفت: ۸۵۰ نفر نیرو در طرح زمستانی هلال‌احمر پای کار هستند.

به گزارش خبرنگار ایسنا، محمدباقر محمدی، در نشست خبری امروز (۲۴ آذر) با اشاره‌ به طرح زمستانی هلال‌احمر که از ۱۵ آذر آغاز شده و تا ۱۵ اسفند ادامه دارد، گفت: ۸۵۰ نیرو به صورت شیفتی و در قالب ۱۷۰ تیم که در گروه‌های سه و پنج نفره سازماندهی شده‌اند، در این طرح مشارکت دارند.

وی اظهار کرد: ۳۹ پایگاه ثابت و موقت و همه تیم‌ها، امکانات، ماشین‌آلات سبک و سنگین و... برای طرح اجرای طرح زمستانی هلال احمر در آماده‌باش هستند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه تعداد تجهیزات و ماشین‌آلاتی که برای طرح زمستانی هلال احمر آماده هستند را بیش از ۴۰۰ دستگاه اعلام کرد که شامل انواع موتور آب، کف‌کِش، قایق موتوری و ... است.

وی عنوان کرد: پایگاه‌های جاده‌ای نیز برای اسکان اضطراری مسافران در راه مانده آماده هستند و اقلام مورد نیاز برای خدمت‌رسانی  به مردم دپو شده است.

امدادرسانی در ۷۴۶ عملیات در ۹ ماهه امسال

وی در ادامه اشاره‌ای هم به عملکرد ۹ ماهه هلال احمر استان داشت و گفت: در این مدت ۷۴۶ عملیات امدادرسانی داشتیم که بیشترین تعداد با ۳۴۷ مورد مربوط به حوادث جاده‌ای بوده است. حوادث کوهستان نیز با تعداد ۷۹ مورد در جایگاه دوم قرار داشته است.

محمدی از انجام سه عملیات هوایی از طریق بالگرد هلال احمر نیز در این مدت خبر داد و اظهار کرد: در مجموع به ۱۰۹۵ فرد مصدوم امدادرسانی شده و ۳۵۵ نفر را نیز انتقال دادیم.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: در ۹ ماهه امسال پنج حادثه زلزله را نیز ارزیابی و امدادرسانی کردیم.

کمبود حداقل ۹ پایگاه جاده‌ای در کرمانشاه

وی از وضعیت فعلی امکانات و نیروهای هلال احمر کرمانشاه نیز یاد کرد و افزود: در حال حاضر ۱۶ پایگاه ثابت جاده‌ای هلال احمر در استان داریم که این تعداد باید حداقل به ۲۵ پایگاه برسد. بر اساس استانداردها باید به ازاء هر ۴۰ تا ۴۵ کیلومتر یک پایگاه هلال احمر داشته باشیم که تعداد فعلی پایگاه‌های ما نسبت به این استانداردها پایین است.

محمدی از روند افزایشی آمار حوادث منجر به فوت یاد و اظهار کرد: با توجه به شرایط استان، آمار حوادث، مرزی بودن استان و تردد زوار اربعین، نیازمند افزایش پایگاه‌ها هستیم که احداث تعدادی پایگاه خصوصا در سرپل‌ذهاب، گیلانغرب و ماهیدشت در دستور کار قرار دارد.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر هفت ساختمان از جمله یک ساختمان خوب و مناسب در مرز خسروی برای پایگاه‌های هلال‌احمر احداث شده که کمک کرد نیروهای هلال‌احمر دیگر در کانکس مستقر نباشند، گفت: به زودی دو ساختمان دیگر در هرسین و صحنه نیز به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه میانگین کنونی زمان رسیدن سر صحنه حوادث توسط هلال‌احمر را یازده دقیقه و ۳۸ ثانیه اعلام کرد که بر اساس استانداردها زمان مناسبی است و افزود: به دنبال کاهش این زمان هستیم، زیرا در عملیات امداد و نجات حتی ثانیه‌ها نیز اهمیت دارد.

وی ابراز امیدواری کرد بتوان این زمان را به ۱۰ دقیقه رساند و گفت: برای این منظور نیازمند افزایش تعداد پایگاه‌ها هستیم، به علاوه اطلاع‌رسانی دقیق و به موقع حادثه نیز بسیار اهمیت دارد.

محمدی از وجود ۱۸ انبار امدادی به متراژ نزدیک به ۱۲ هزار مترمربع نیز در کرمانشاه یاد کرد و گفت: هم‌اکنون در همه مراکز شهرستان‌ها بجز شهرستان دالاهو انبار داریم به زودی انبار دالاهو نیز با کمک خیرین احداث خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه وضعیت دپو اقلام امدادی از جمله چادر، پتو، موکت، مواد غذایی و... مناسب بوده و انبارها پاسخگوی شرایط بحران هستند.

کمک یازده میلیاردی کرمانشاهیان به مردم مظلوم منطقه

محمدی سپس از مشارکت کرمانشاهیان در کمک به مردم مظلوم غزه و لبنان نیز یاد کرد و گفت: در این مدت هفت میلیارد ریال به صورت نقدی و ۴.۶ میلیارد ریال نیز به صورت طلا از کمک‌های مردمی جمع‌آوری شد.

وی همچنین از کمک ۳۷ میلیارد ریالی هلال‌احمر به عنوان کمک هزینه دارویی به بیماران نیازمند در سال جاری خبر داد که ۱۶۰۰ نفر از آن بهره‌مند شدند و خاطرنشان کرد: ۲۴ کاروان سلامت را نیز راهی مناطق محروم استان کردیم که پنج هزار نفر از خدمات آنها بهره‌مند شدند.

به گفته مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه، امسال ۶۷۰۰ بسته معیشتی به مناسبت‌های مختلف بین مردم نیازمند توزیع شده است.

داروخانه هلال احمر همچنان بلاتکلیف

محمدی در ادامه از آخرین وضعیت داروخانه هلال‌احمر کرمانشاه نیز یاد کرد که علی رغم پیگیری‌های صورت گرفته تاکنون مجوز آن صادر نشده و گفت: ۳۸ داروخانه هلال احمر در کشور داریم که همه این داروخانه‌ها تابع قانون و مقررات مشخص هستند، اما با کرمانشاه طور دیگری رفتار می‌شود.

وی اظهار کرد: در حال حاضر کرمانشاه تنها مرکز استان در سراسر کشور است که داروخانه هلال‌احمر ندارد، اما برخی استان‌های دیگر مانند کرمان، مازندران، آذربایجان غربی و... چند داروخانه دارند.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه دلیل اینکه چرا تاکنون مجوز داروخانه هلال احمر کرمانشاه صادر نشده را مربوط به وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی دانست و افزود: حتی دستور صریح وزیر بهداشت پیشین مبنی بر صدور مجوز داروخانه هلال احمر کرمانشاه عملیاتی نشد.

وی ابراز امیدواری کرد، در دولت جدید و با همکاری رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، مجوز داروخانه هلال احمر کرمانشاه صادر شود و افزود: ما از داروخانه منتفع نمی‌شویم، بلکه راه‌اندازی آن کمکی به بیماران نیازمند خواهد بود و باعث می‌شود کمک‌هایی که برای این بیماران در نظر می‌گیریم، ساماندهی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha