سعید ابریشمیراد در گفتوگو با ایسنا با اشاره به ظرفیتها و زیرساختهای کالبدی شاهینشهر، اظهار کرد: شاهینشهر با حضور شهروندانی جوان، تحصیلکرده و با وجود زیرساختهای مناسب فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و حضور مجموعهای از گرایشها و سلایق با پراکندگیهای فراوان میتواند کانون توجه در برنامههای مشارکت اجتماعی و فرهنگی باشد.
وی با بیان اینکه معنای علمی توسعه شهری افزایش ظرفیتهای اجتماعی است، افزود: عدم ایجاد پایگاه اجتماعی مشخص و ضعف ارتباطگیری با شهروندان یکی از بزرگترین نقاط ضعف در مخاطبپذیری و استقبال عمومی از برنامههای شهرداری در سالیان گذشته است.
شهردار شاهینشهر با تأکید بر استفاده مؤثر و مفید از ظرفیت رسانهها برای توسعه فضای اجتماعی شهر و همچنین همکاری با آنان برای اطلاعرسانی و دریافت بازخورد مؤثر به منظور ارتقای خدمترسانی، خاطرنشان کرد: مجموعه مرکز ارتباطات و امور بینالملل شهرداری با مأموریتهای اجرایی مشخص با ۵ مدیریت در حوزههای ارتباطات، پاسخگویی و شفافیت آغاز به کار خواهد کرد.
ابریشمیراد با دعوت شهروندان شاهینشهر به همراهی و مشارکت حداکثری با مدیریت شهری، افزود: تحقق وعدههای جامعهپذیری، کار میدانی و مشارکت حداکثری شهروندان در مدیریت شهری نیازمند اداره راسخ در راستای جبران نارساییهای موجود در شهر و عمل به تعهدات است.
انتهای پیام
نظرات