علی زینیوند صبح امروز ۲۴ بهمنماه در دیدار معاونت محیط زیست و تالابهای کشور به تبیین اهمیت تالاب جازموریان پرداخت و گفت: به هامون جازموریان باید چند وجهی نگاه کنیم و زندگی افراد زیادی به آن مرتبط است.
وی مهمترین مولفه توسعه متوازن را حفظ محیط زیست دانست و در ادامه از آثار مخرب دستکاری انسان در طبیعت سخن به میان آورد و تصریح کرد: سیلابهای مخرب، ریزگردها و ... نتیجه عملکرد نادرست انسان است.
استاندار کرمان بر لزوم هم افزایی بین دستگاهی تاکید کرد و افزود: در کنار توسعه صنعت، حفظ محیط زیست نیز بسیار مهم است و از دوره مدیریتم در کرمان سعی کردم که طرح ها پیوست زیست محیطی نیز داشته باشد.
وی افزود: هم افزایی بین سازمان محیط زیست، آب منطقهای، سازمان جنگلها و مراتع و ... نیست و هر کسی یک حرفی میزند، چگونه در کشوری با این حجم سیلاب، باید خشکسالی داشته باشد؟ اگر هم افزایی بین دستگاهها بود میتوانستیم با مدیریت سیلابها و روان آبها مشکلات آبی کشور را حل کنیم.
استاندار کرمان تاکید کرد: باید قوانین منطقهای برای محیط زیست نوشته شود و اقتضایی عمل کنیم.
وی با بیان این مطلب که قوانین را باید واقعی کنیم، تصریح کرد: کشور در اسارت قوانین است.
پیگیر ثبت تالاب جازموریان در کنوانسیون رامسر هستیم
معاون محیط زیست و تالابهای کشور گفت: متاسفانه تالاب جازموریان هنوز در کنوانسیون رامسر ثبت نشده است و به دنبال ثبت آن هستیم.
وی از اهمیت تالابها سخن به میان آورد و گفت: به دنبال ثبت جازموریان در کنوانسیون رامسر هستیم تا اعتبارات خوب ملی و بینالمللی برای آن بگیریم و بودجه بین المللی در کنار بودجه ملی قابلیت رهگیری دارد.
وی افزود: همچنین مسائل تالاب جوان را نیز دنبال میکنیم.
وی به تبیین تاثیر تالابها بر مسائل اجتماعی، امنیتی، بهداشتی و ... پرداخت و اظهار کرد: منشا برخی از ریزگردها خشکیدگی تالابهاست.
معاون محیط زیست و تالابهای کشور با اشاره به اینکه سیلابهای جنوب استان را به سمت جازموریان هدایت کنید، تصریح کرد: جازموریان تنها تالابی است که امسال با باران الهی آبگیری شده اما اکنون آب آن یا جذب یا تبخیر شده است.
انتهای پیام
نظرات