علیرضا منظریتوکلی، امروز هشتم بهمنماه در نشست خبری چهارمین جشنواره بینالمللی شعر سرو و جشنواره سراسری دانشآموزی سرو قامتان، ضمن گرامیداشت فرا رسیدن عید مبعث، اعلام کرد:جشنواره شعر سرو در تاریخ ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ در تالار حافظ دانشگاه آزاد اسلامی شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار خواهد شد.
وی هدف از برگزاری جشنواره شعر سرو را ترویج ارزشهای اسلامی و انتقال آموزههای دینی به نسل جوان از طریق هنر فاخر دانست و افزود: این جشنواره با محوریت شعر مقاومت، مکتب امام حسین (علیه السلام) و سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار میشود و امسال یک بخش ویژه نیز به مفاهیم زیارت جامعه کبیره اختصاص یافته است.
منظریتوکلی با اشاره به اینکه ۶۹۸ اثر از شاعران داخلی و خارجی به دبیرخانه جشنواره بینالمللی شعر سرو ارسال شده، بیان کرد: آثار برگزیده از کشورهای حوزه مقاومت نیز در این جشنواره حضور خواهند داشت و چهار شاعر برتر از این کشورها در مراسم اختتامیه حضور خواهند یافت.
وی همچنین از تقدیر برگزیدگان جشنواره با جوایز نقدی تا سقف ۵۰ میلیون ریال خبر داد و اظهار کرد: جوایز نقدی از ۳۰ میلیون ریال تا ۵۰ میلیون ریال است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شهید حاج قاسم سلیمانی ضمن تأکید بر نقش اصحاب رسانه در آگاهیبخشی جامعه، از تلاشهای آنان تقدیر کرد و گفت: احترام به رسانهها در واقع احترام به جامعه است و رسانهها میتوانند با نقد منصفانه، مدیران را در مسیر درست نگه دارند.
به گزارش ایسنا، اختتامیه چهارمین جشنواره بینالمللی شعر سرو، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ از ساعت ۸:۳۰ صبح تا اذان ظهر در تالار حافظ دانشگاه آزاد برگزار میشود.
اختتامیه سومین جشنواره سراسری دانشآموزی "سروقامتان"
منظریتوکلی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهید حاج قاسم سلیمانی، در این نشست خبری به برگزاری سومین جشنواره سراسری دانشآموزی "سروقامتان" نیز اشاره و اعلام کرد که اختتامیه این جشنواره در روز سهشنبه ۱۶ بهمنماه ساعت ۸:۳۰ صبح در تالار فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان برگزار خواهد شد. این جشنواره با سه محور اصلی شعر، اجرای صحنهای و داستان کوتاه برگزار شده و با استقبال قابل توجه دانشآموزان سراسر کشور همراه بوده است.
منظریتوکلی با اشاره به رشد قابلتوجه آثار ارسالی به این جشنواره گفت: امسال ۴۳۷۲ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده که نسبت به سال گذشته با ۳۷۲۹ اثر، رشد چشمگیری داشته است. این آثار پس از داوری در سه بخش شعر، اجرای صحنهای و داستان کوتاه برگزیده خواهند شد.
وی هدف اصلی این جشنواره را ترویج فرهنگ انتظار، زنده نگهداشتن عشق به اهلبیت (علیهم السلام) و افزایش معرفت دینی دانشآموزان نسبت به امام زمان (عج) دانست و افزود: این جشنواره تلاش میکند با ایجاد فرصتهایی برای دانشآموزان و خانوادهها، نسل جوان را با فرهنگ مقاومت و مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی بیشتر آشنا کند.
به گزارش ایسنا، این جشنواره که از سال اول با محوریت شعر دانشآموزی آغاز شده بود، اکنون به عرصههای دیگری مانند اجرای صحنهای و داستان کوتاه نیز گسترش یافته است.
منظریتوکلی در پایان از تمامی دانشآموزانی که با آثار فاخر خود در این جشنواره شرکت کردهاند، قدردانی کرد و افزود: این رویداد فرصتی برای کشف استعدادهای دانشآموزان و پرورش باورهای دینی و معرفتی در بین نسل جوان است.
انتهای پیام
نظرات