• دوشنبه / ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۱:۱۵
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1400111813723
  • منبع : نمایندگی خوزستان

نخستین واحد سیار فرآورش نفت شرکت حفاری ایران رونمایی شد

نخستین واحد سیار فرآورش نفت شرکت حفاری ایران رونمایی شد

ایسنا/خوزستان همزمان با برپایی نمایشگاه تخصصی صنعت نفت اهواز ۱۴۰۰، نخستین واحد سیار فرآورش نفت (MOT) شرکت ملی حفاری ایران رونمایی شد.

نخستین واحد سیار فرآورش نفت (MOT) شرکت ملی حفاری ایران همزمان با برگزاری نمایشگاه تخصصی صنعت نفت اهواز ۱۴۰۰، با حضور صادق خلیلیان استاندار حوزستان و مدیران عامل و ارشد شرکت‌های نفتی در استان خوزستان رونمایی شد؛ این واحد که در نوع خود یک کارخانه مجهز بهره‌برداری نفت تلقی می‌شود بر روی چهار دستگاه تریلر نصب و جابه‌جایی آن در کوتاه‌ترین زمان ممکن به چاه‌های نفتی امکان پذیر است.

به گزارش ایسنا به نقل از شرکت ملی حفاری ایران، افشین ابوالحسنی رئیس اداره آزمایش چاه و ابزار ویژه شرکت در آیین رونمایی از واحد سیار فراورش نفت شرکت ملی حفاری ایران، اظهار کرد: با پیوستن این واحد به ناوگان خدمات فنی شرکت ملی حفاری ایران، امکان ارائه خدمات یکپارچه تخصصی در چاه‌های نفتی به خصوص تعمیر چاه‌های در دست بهره‌برداری فراهم شد.

وی افزود: ساخت این واحد با توجه به درخواست مناطق نفتخیز جنوب و همچنین دستورالعمل وزارت نفت در خصوص ممنوعیت سوزاندن نفت در گودال‌های سوخت، به منظور رعایت استانداردهای زیست محیطی و کنترل آلاینده‌ها و در راستای جلوگیری از اتلاف انرژی و خسارت مالی ناشی از هدررفت سرمایه ملی حسب تاکید مدیریت ارشد شرکت در دستور کار قرار گرفت و با امکانات موجود شرکت و استفاده از ظرفیت‌های سازندگان داخلی این تجهیز مهم ساخته و آماده بهره‌برداری شد.

ابوالحسنی تصریح کرد: دستگاه سیار فرآورش نفت در عملیات‌های اسید کاری جهت خنثی سازی اثر اسید برای جلوگیری از خوردگی شیمیایی ادوات و اتصالات و به عنوان یکی از روش‌های ازدیاد برداشت از مخازن نفتی مورد توجه کارفرمایان قرار دارد و در عملیات احیای چاه‌ها و بالابردن دبی تولید با استفاده از مجموعه‌های اسیدکاری و لوله مغزی سیار کاربرد دارد.

رئیس اداره آزمایش چاه و ابزار ویژه شرکت مدیریت خدمات فنی شرکت ملی حفاری ایران اظهار کرد: مجموعه MOT می‌تواند گاز، آب نمک و ذرات شن را از نفت خام تولیدی حاصل از فرآیندهای همزمان جدا سازی و با توجه به شرایط هر چاه نفت مربوط را با حذف ذرات جامد به خطوط لوله بهره‌برداری و در نهایت واحدهای بهره‌برداری پمپاژ کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha