فرزاد مخلصالائمه استاندار مرکزی در این آیین که امروز یکشنبه ۱۷ بهمن ماه برگزار شد، اظهار کرد: امید است این کتابخانه نیز مانند کتابخانه دکتر حسابی سالیان سال باقی مانده و هر سال شاهد توسعه آن باشیم، ما نیز تلاش خواهیم کرد که با اهدای کتاب این کتابخانه را تجهیز کنیم. لازم است این کتابخانه برای نسل جدید به ارائه کتاب و خدمات الکترونیکی بپردازد.
وی در خصوص ایام دهه فجر بیان کرد: انقلاب اسلامی و قدمت آن که وارد دهه چهارم خود شده است، در طول تاریخ و در قرن معاصر از لحاظ ماندگاری بی بدیل است، هیچ انقلابی تاکنون از دهه سوم خود عبور نکرده است، اما هر روز بیش از پیش بر اقتدار انقلاب اسلامی افزوده شده و خواهد شد.
وی ادامه داد: علیرغم تمام فشارها و زحماتی که توسط استکبار جهانی و کشورهای متخاصم بر جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی تحمیل شده است، انقلاب ما توانست ضمن استوار ساختن شرایط، حفظ دستاوردها و مقاومت در برابر مشکلات، در مسیر بلند به سمت جامعه آرمانی قدم بردارد.
سکینه خاتون مهدیان پور مدیرکل کتابخانههای استان مرکزی نیز در این آیین بیان کرد: کتابخانه حکیم نظامی با پیگیریهای شهردار و فرماندار شهر تفرش در مساحت ۵۰۰ متر مربع به بهره برداری رسید.
وی با بیان اینکه ساخت و تجهیز این فضا مبلغ ۷۲۰ میلیون تومان هزینه داشته است، اضافه کرد: این کتابخانه به عنوان دومین کتابخانه شهرستان تفرش دارای ۲۲۵ مترمربع مخزن کتاب و ۹۰متر مربع سالن مطالعه است. همچنین اولین کتابخانه این شهرستان به نام دکتر حسابی در سال ۱۳۴۲ ساخته شده و تا به امروز تنها کتابخانه این شهرستان بوده است. قرارداد واگذاری این مکان ۲۰ ساله است و امید است طی این ۲۰سال با فعالیتهای فرهنگی بهره برداری لازم را از این فضا داشته باشیم.
انتهایپیام
نظرات