دکتر حسین معصومیاصل در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: استاندارد کشوری برخورداری از تحت بیمارستانی به ازای هر هزار نفر، ۱.۹ است، اما این میزان در شهرستان ساوه ۱.۲ است که باید افزایش یابد.
وی افزود: در حال حاضر حدود ۳۸۰ تخت بیمارستانی در حوزه دانشکده علوم پزشکی ساوه وجود دارد که به دلیل جمعیت بالای این شهرستان، جوابگوی نیازهای شهروندان نیست و بعضا با مشکلاتی جهت ارائه خدمات درمانی بستری مواجه میشویم.
وی افزود: ساوه شهری مهاجرپذیر است و قرار گرفتن در شاهراه مواصلاتی کشور و حجم بالای سوانح ترافیکی، موجب شده است آمار مراجعین به مراکز درمانی افزایش یابد.
وی با اشاره به احداث بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی در حال ساخت ساوه اظهار کرد: با بهرهبرداری از این بیمارستان تعداد تخت بستری به ۶۳۰ تخت افزایش خواهد یافت و برای رسیدن به استاندارد کشوری نیاز به احداث یک بیمارستان ۳۰۰ تختخوابی دیگر هست.
سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه با اشاره به احداث بیمارستان شهید مدرس ساوه در دوران قبل از انقلاب گفت: فضای ساختمانی این مرکز درمانی که افزون بر ۵۰ سال از ساخت آن گذشته فرسوده شده است و نیازمند مرمت و بهسازی است تا بتوان از ظرفیت حدود ۱۰۰ تخت بستری آن استفاده کرد.
وی تصریح کرد: هم اکنون بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی در حال احداث ساوه، حدودا ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و ۶۵ درصد هزینه احداث آن توسط یکی از گروههای صنعتی این شهرستان به عنوان خیر حوزه سلامت تامین میشود.
انتهای پیام
نظرات