• شنبه / ۶ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۴:۱۶
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1403110604232
  • خبرنگار : 50211

رئیس علوم پزشکی اراک:

جهاددانشگاهی استان مرکزی باسابقه‌ترین مرکز ارائه‌دهنده خدمات درمان ناباروری در استان است

جهاددانشگاهی استان مرکزی باسابقه‌ترین مرکز ارائه‌دهنده خدمات درمان ناباروری در  استان است

ایسنا/مرکزی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: جهاد دانشگاهی استان، اولین مرکز درمان ناباروری را در استان راه‌اندازی کرد و در واقع باسابقه‌ترین مرکز استان در این عرصه است.

جواد نظری، شنبه ششم بهمن ماه در حاشیه بازدید از مجتمع درمانی جهاد دانشگاهی استان که بهمراه سرپرست معاونت درمان و سرپرست معاونت پژوهش دانشگاه علوم پزشکی انجام شد، در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: جهاد دانشگاهی استان یکی از مراکزی است که در حوزه درمان نیز فعالیت می‌کند و از آنجاکه لازم است در برخی زمینه‌ها، همکاری‌هایی بین این نهاد و دانشگاه علوم پزشکی وجود داشته باشد، امرروز از این مرکز، امکانات و قابلیت‌های آن بازدید شد.

وی افزود: این نهاد اولین مرکز درمان ناباروری را در استان راه‌اندازی کرد و در حال حاضر حدود ۱۰ سال است این خدمات را ارائه می‌دهد و در واقع باسابقه‌ترین مرکز استان در این عرصه است و پس از ورود این نهاد به این عرصه، مراکز غیردولتی و دولتی نیز به این حوزه ورود کردند. مجتمع درمانی جهاد دانشگاهی، همچنین در حوزه‌های دیگری همچون مشاوره روانشناسی و طب کار نیز ارائه خدمت می‌کند و امید است در آینده، تلاش‌ها و همکاری‌هایی برای رفع مشکلات این مرکز داشته باشیم.

نظری اظهار کرد: با توجه به جمعیت موجود در کشور، مراکز دولتی به تنهایی نمی‌توانند پاسخگوی تمام نیازهای موجود باشند و از گذشته تاکنون حدود ۸۰ درصد خدمات سرپایی در زمینه سلامت، توسط مراکز غیردولتی به مردم ارائه می‌شده و رضایتمندی خوبی هم از خدمات‌دهی این مراکز وجود دارد و درصد زیادی از مردم علاقمند هستند این خدمات را از مراکز غیردولتی بگیرند که شاید نوعا کیفیت بهتری هم داشته باشد.

رئیس علوم پزشکی اراک گفت: ما سعی داریم با تقویت این مراکز، در سایه رعایت موارد قانونی و نظارت‌هایی که انجام می‌شود، به توسعه آنها کمک کنیم تا خدمات قابل قبولی به مردم استان و استان‌های همجوار ارائه شود کمااینکه در حال حاضر مردم استان لرستان و سایر استان‌های همسایه از خدمات مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان استفاده می‌کنند.

وی افزود: فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهشی، یکی از رسالت‌های دانشگاه علوم پزشکی است و جهاد دانشگاهی با توجه به رسالتی که دارد می‌تواند در این زمینه با ما همکاری کند همانطور که در سطح کشور نیز این همکاری‌ها وجود داشته و این نهاد می‌تواند در حوزه مراکز رشد، فعالیت‌های سلامت و ... با دانشگاه علوم پزشکی توسعه همکاری داشته باشد تا در نهایت بتوانیم آینده بهتری را برای حوزه پژوهش علوم پزشکی رقم بزنیم.

محسن مرادی رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی نیز در جریان این بازدید اظهار کرد: جهاد دانشگاهی در حوزه کلان در سه عرصه فرهنگی، آموش و پژوهش فعالیت می‌کند و هسته اصلی فعالیت ما مرکز درمان است که از سال ۹۳ فعال شده و زمینه‌ساز راه‌اندازی مراکز دیگری در استان در این زمینه شده است.

وی اظهار کرد: سال گذشته اولین موسسه خیریه درمان ناباروری را با عنوان رویش امید افتتاح کردیم و از ابتدای امسال جذب خیرین در حال انجام است چرا که اکثر مراجعین ما مشکل تامین هزینه درمان دارند. دومین طرح در حال انجام، طرح رویش امید است که در قالب این طرح مدیر مجتمع درمانی جهاد دانشگاهی در شهرهای استان حضور پیدا کرده و علاوه بر غربالگری بیماران، کادر درمان را نیز در این حوزه آموزش می‌دهد.

به گفته مرادی، طرح دیگری که توسط جهاد دانشگاهی استان پیگیری کرده است، استفاده بیماران از بیمه بسیجیان است.

وی یکی از مشکلات جدی این مجموعه را ارائه خدمات با تعرفه نیمه‌دولتی و خرید تجهیزات و پرداخت هزینه‌ها با تعرفه آزاد عنوان کرد و افزود: فرسودگی دستگاه‌ها نیز مشکل دیگری است و علوم پزشکی می‌تواند به رفع این مشکل کمک کند.

مریم جنابی مدیر مجتمع درمانی جهاد دانشگاهی استان مرکزی نیز با اشاره به موضوع اهدای تخمک گفت: نباید هدایت افراد به حوزه اهدای تخمک و تخمک‌گیری توسط دلالان انجام شود که متاسفانه هم اکنون شرایط اینگونه است.

وی با بیان اینکه آزمایشگاه ژنتیک را هم در استان راه‌اندازی کرده‌ایم که با هزینه بسیار کمتر از بخش خصوصی ارائه می‌شود و با آزمایشگاه ژنتیک در تهران نیز قرارداد داریم، نبود فلوشیپ درمان ناباروری در استان را دیگر مشکل موجود عنوان کرد و خواستار همکاری دانشگاه علوم پزشکی برای رفع این مشکل شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha