• سه‌شنبه / ۷ دی ۱۴۰۰ / ۱۲:۵۳
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1400100704793
  • خبرنگار : 71452

/نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی ۱۴۰۰/

دکتر منتظری: راه آینده و مسیر نجات کشور، چیزی جز مدیریت و فرهنگ جهادی نیست

دکتر منتظری: راه آینده و مسیر نجات کشور، چیزی جز مدیریت و فرهنگ جهادی نیست

رییس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی تأکید کرد: در پس هر دستاوردی که در نمایشگاه توانمندی‌های جهاددانشگاهی مشاهده می‌کنید، جهادگران با ایمانی حضور داشته‌اند که دل در گِرو دین و کشور داشته و با روحیه جهادی برای مقابله با مشکلات تلاش کرده‌اند؛ راه آینده و مسیر نجات کشور نیز چیزی جز مدیریت و فرهنگ جهادی نیست.

به گزارش ایسنا، دکتر علی منتظری، رییس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی و از جهادگران باسابقه کشور، در نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی در گفت و گو با ایسنا گفت: این نمایشگاه بازتاب بخشی از توانایی‌های جهادگران جهاد دانشگاهی در طول سالها حیات این نهاد پُربرکت است. اما باید پرسید چه کسانی این فعالیت‌ها را انجام داده‌اند؟

وی افزود: در پس هر دستاوردی که اینجا مشاهده می‌کنید، حضور جهادگران باایمانی را می‌بینید که دل در گرو دین و کشور داشته و بخاطر آنها، با روحیه جهادی برای مقابله با مشکلات در حوزه‌های مختلف علمی و فرهنگی تلاش کرده‌اند. راه آینده و مسیر نجات کشور نیز چیزی جز مدیریت و فرهنگ جهادی نیست.

دکتر منتظری خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم در یک زمان کوتاه و با امکانات محدود به دستاوردهای بزرگ دست پیدا کنیم، باید این راه را انتخاب کنیم؛ راهی که ضد دیوان‌سالاری و صرف هزینه‌های هنگفت، تشریفات و زواید است.

رییس پژوهشکده علوم بهداشتی افزود: این دستاوردها محصول فرهنگ جهادی است و فرهنگ جهادی یعنی با امکانات محدود به مقابله با مشکلات برویم، از سختی‌ها نهراسیم، میان‌برها را پیدا کرده و همواره، منافع مردم و کشور را در نظر بگیریم.

وی با تاکید بر آفت سیاست‌زدگی و گروه بازی و رفتارهای قبیله‌ای گفت: ما باید فارغ از دسته‌بندی‌های دروغین و گروه‌بندی‌های کاذب به شکل واقعی بدنبال خدمت به مردم و حل مشکلات کشور باشیم و هر چه می‌توانیم جبهه انقلاب را گسترش دهیم.

وی تصریح کرد: دستاوردهای زیادی (در جهاد دانشگاهی) داریم که بخاطر عدم سرمایه‌گذاری و حمایت از تولید آنها، عملاً بلااستفاده مانده است در حالیکه متاسفانه مشابه این تولیدات، صنایع یا محصولات را از خارج وارد می‌کنیم.  بهر حال ما می‌توانیم پژوهش‌های مختلفی انجام داده و نتایج آنها را در اختیار دولت قرار دهیم. همچنین می‌توانیم تجربیات جهاد دانشگاهی از تلاش‌هایی که برای تولید یک محصول به خرج داده اما به نتیجه نرسیده است و مسیری که طی کرده و به درهای بسته برخورد کرده‌ایم را برای دولت تشریح کنیم تا گره‌های کار، شناسایی شده و در جهت رفع آنها اقدام شود.

دکتر منتظری افزود: این گره‌های کور و تلاش‌هایی که به ثمر نرسیده‌اند، همه محصول دیوان سالاری و بروکراسی موجود و گاهی فسادی است که اجازه نمی‌دهد توان ملی، رشد و نِمو پیدا کند.

وی در پایان تأکید کرد: البته عده‌ای هستند که تلاش می‌کنند دستاوردهای ملی را تحقیر کنند و دستاوردهای دیگران را بزرگ بشمارند و به آنها اصالت بدهند. این روحیه یا فرهنگ متأسفانه در کشور وجود دارد و نیازمند اصلاح است. اما اصلاح این امور با ضرب و شتم و فشار ممکن نیست. می‌بایست اینقدر تولیدات ملی را با قیمت و کیفیت مناسب در اختیار مردم و متقاضیان قرار دهیم که به طور طبیعی این باور شکل بگیرد که جوانان ایرانی، توانایی دستیابی به فناوری‌های جدید و حل مشکلات کشور را دارند. باید تلاش کنیم محصولاتی که تولید می‌کنیم، هم از لحاظ کیفیت و قیمت و هم از لحاظ فناوری، در سطحی باشد که افراد غرب باور و دیگرباور هم به توان ملی ایمان بیاورند؛ یعنی در کنار پژوهش باید یک جهاد فرهنگی نیز شکل بگیرد تا به صورت جدی به دنبال رفع موانع فکری و ذهنی از مسیر تولید ملی باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha