• چهارشنبه / ۱ دی ۱۴۰۰ / ۱۲:۱۷
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1400100100371
  • منبع : وزارت آموزش و پرورش

ترمیم و به روز آوری سند تحول بنیادین نیازمند نظرات کارشناسان خبره

ترمیم و به روز آوری سند تحول بنیادین نیازمند نظرات کارشناسان خبره

معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: شورای عالی از سه رویکرد تکمیلی و آینده‌نگرانه، اصلاحی و اجرایی برای بازنگری و ترمیم سند تحول استفاده می‌کند.

به گزارش ایسنا، مجید رعنایی با اشاره به ماده واحده ترمیم و به روز آوری سند تحول بنیادین اظهار کرد: در رویکرد تکمیلی و آینده نگرانه، نیازهای نوظهور و شرایط نوپدید نیز مورد توجه قرار می‌گیرد.

رعنایی افزود: در رویکرد اصلاحی، برخی از مفاد سند که به دلیل ابهام و یا عدم برخورداری از اتقان و شفافیت کافی، نیاز به اصلاح دارند، مورد توجه قرار می‌گیرد و در رویکرد اجرایی زمینه‌سازی لازم برای تسهیل و تسریع استقرار و اجرای مفاد سند تحول مورد توجه قرار می‌گیرد.

معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به لزوم رعایت اصول ترمیم و بازنگری سند، گفت: از جمله این اصول انطباق با مبانی نظری سند، مبتنی بر تجربیات زیسته و اجرایی، توجه به تغییرات و تحولات محیطی، توجه به تقویت هماهنگی و سازگاری درونی و بیرونی مفاد سند، توجه توأمان به آرمان و واقعیت، شاخص پذیر بودن، استفاده از مشارکت نخبگان، فرهنگیان، صاحب نظران و کارشناسان، پژوهش محوری است.

وی تصریح کرد: برای این کار سه پژوهش «مرور سیستماتیک نقدها، مسائل، مشکلات و موانع اجرائی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش»، «بررسی توفیقات مدرسه ای ایران در اجرای ایده ها و برنامه های تحولی» و «مطالعه تطبیقی اجرای برنامه های تحولی آموزش و پرورش در کشورهای دیگر» از سوی شورای عالی آموزش و پرورش مطرح شده بود.

معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به این که شورای عالی برای ترمیم و به روزآوری سند تحول بنیادین از همه دیدگاه ها و پیشنهادهای کارشناسی و تخصصی استفاده می کند، گفت: غیر از پژوهش های مورد اشاره، در دو مرحله فراخوان عمومی و همچنین هفت جلسه در این خصوص برگزار شد. از طرفی به تمام معاونت‌ها و سازمان های حوزه ستادی و استان ها هم اعلام کردیم که چالش های شما برای اجرایی کردن سند چیست؟ و پیشنهاد شما برای روزآمدی سند چیست؟

رعنایی با تأکید بر مشارکت فرهنگیان، صاحب نظران و پژوهشگران در این امر مهم، گفت: برای ترمیم و به روز آوری سند تحول بنیادین، نیاز به استفاده از نظرات، تجربیات و پیشنهادهای صاحب نظران حوزه تعلیم و تربیت، فرهنگیان، پژوهشگران و کارشناسان خبره داریم.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وی گفت: در همین راستا، دبیرخانه شورای عالی آموزش و پرورش از مجریان، فرهنگیان، صاحب نظران و پژوهشگران حوزه تعلیم و تربیت دعوت می کند، پیشنهادها و نظرات خود را پیرامون ترمیم و به روز آوری سند تحول بنیادین از طریق سایت شورای عالی آموزش و پرورش به نشانی:  www.sce.ir  و پست الکترونیکی (ایمیل)  ravabet.sce@medu.ir ارسال کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha