• پنجشنبه / ۲۵ آذر ۱۴۰۰ / ۲۱:۲۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400092520016
  • خبرنگار : 50093

سرکنسول جمهوری ترکیه در مشهد خبر داد

تداوم همکاری‌های مشترک گردشگری خراسان رضوی و ترکیه در پساکرونا

تداوم همکاری‌های مشترک گردشگری خراسان رضوی و ترکیه در پساکرونا

ایسنا/خراسان رضوی سرکنسول جمهوری ترکیه در مشهد گفت: همکاری‌های مشترک گردشگری خراسان رضوی و ترکیه در پساکرونا تداوم خواهد داشت و از ظرفیت‌های گردشگری این استان برای بازدید شهروندان ترکیه استفاده خواهد شد.

فاتح توپچو امروز در دیدار با مدیرکل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی با اشاره به ظرفیت‌های این استان در حوزه میراث ‌فرهنگی و گردشگری اظهار کرد: شیوع پاندمی کرونا موجب تعویق همکاری‌های مشترک ترکیه با خراسان رضوی شد که در پسا کرونا دوباره از سرگرفته خواهد شد.

سرکنسول  جمهوری ترکیه در مشهد با بیان این‌که فعالیت‌های فرهنگی مشترک باعث تعمیق روابط می‌شود، بیان کرد: هنرمندان ترکیه قرار است به مشهد سفر کنند و از آثار تاریخی، گردشگری و ظرفیت‌های هنری بازدید داشته باشند.

توپچو یادآور شد: حرم رضوی و زیارت بارگاه ملکوتی حضرت رضا(ع) مهم‌ترین جاذبه مشهد و خراسان رضوی محسوب می‌شود. علاوه بر زیارت، بازدید از جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی این استان از جمله آرامگاه فردوسی، آرامگاه حکیم خیام و عطار نیشابوری مورد علاقه شهروندان ترکیه در سفر به خراسان رضوی است.

وی ادامه داد: زادگاه بکتاش‌ولی در روستای فوشنجان نیشابور یکی از ظرفیت‌های گردشگری مورد علاقه شهروندان ترکیه است که می‌تواند گردشگران زیادی از این کشور را به خود جذب کند.

دعوت از فعالان گردشگری ترکیه برای ایجاد همکاری‎‌های دو جانبه

همچنین سیدجواد موسوی، مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی در این جلسه گفت: اشتراکات فرهنگی زیادی میان ایران و ترکیه وجود دارد که با توجه به لغو روادید، گردشگری بر مبنای این اشتراکات توسعه خواهد یافت.

وی با بیان این‌که کشورهای همسایه ایران در اولویت برنامه توسعه گردشگری خراسان رضوی قرار دارند، تصریح کرد: به تازگی نشست مشترک فعالان گردشگری ایران و عراق برگزار شد و براساس توافق و تعامل صورت گرفته، همکاری‌های دوجانبه و تبادل زائر و گردشگر میان این دو کشور توسعه پیدا خواهد کرد. همچنین آمادگی داریم با دعوت از فعالان گردشگری کشور ترکیه، زمینه همکاری دوجانبه میان این دو کشور را فراهم کنیم.

مدیرکل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی همچنبن برای تبادل اشیاء تاریخی و برگزاری جشن نورزگاه مشترک با همکاری وزارت امور خارجه اعلام آمادگی کرد و درباره طرح و برنامه‌های توس خاطرنشان کرد: محدوده شهر تاریخی توس با حدود ۳۶۰ هکتار در حال اجرا برای طرح احیای توس است.

بر اساس گزارش روابط ‌عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی خراسان رضوی وی همچنین از ایجاد باغ مفاخر توس در محدوده‌ای به وسعت دو هکتار خبر داد و افزود: مشهد ظرفیت بالایی برای جذب سرمایه‌گذار دارد که در این راستا بسته‌هایی برای سرمایه‌گذاری خارجی نیز آماده شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha