حجت الاسلام «سید ابراهیم حسینی» در دیدار با رئیس و پرسنل آموزشکده فنی شریف ابرکوه یکی از بزرگترین ویژگیهای دانشگاه فنی و حرفه ای را تربیت نیروی کار جامعه عنوان کرد و گفت: برخی دانشجویان در سایر دانشگاهها هر چند با رتبه علمی بالا مدرک گرفتهاند اما در بازار کار نمیتوانند پاسخگوی نیاز جامعه باشند.
وی اظهار کرد: حسن دانشگاه فنی و حرفهای در این است که نیروی کارآمد و تکنسینهای متخصص برای صنعت و بازار کار کشور تربیت میکند و دانشجویان پس از فارغ التحصیلی می توانند به راحتی وارد عرصه کار شوند.
«محمد حسین عادل» رئیس آموزشکده فنی شریف ابرکوه نیز یکی از برنامههای مجموعه تحت مدیریت خود را توجه به اجرای برنامههای فرهنگی مطابق با ارزشهای ناب اسلامی دانست و تصریح کرد: این مرکز دانشگاهی آماده است تا با استفاده از رهنمودهای ائمه جمعه و جماعات در اجرای صحیح برنامههای فرهنگی ویژه دانشجویان فنی، به ارتقاء سطح بینش مذهبی و دینی آنها کمک کند.
وی خاطرنشان کرد: اگر همه مسئولین و دستگاههای مرتبط همکاری و تعامل داشته باشند، آموزشکده فنی با شتاب بیشتری در مسیر رشد و توسعه حرکت میکند و میتواند با تربیت نیروی تکنسین فنی برای اشتغال در شرکت ها و کارخانجات که نیاز مهم کشور است، گام های مؤثری بردارد.
عادل ادامه داد: ساخت دانشکده فنی شریف از سال ۸۲ آغاز شد و در سال ۸۷ با پذیرش 60 دانشجو در دو رشته با اعتبار یک میلیارد تومان به بهرهبرداری رسید و اکنون این مرکز آموزشی 300 دانشجو را در هفت رشته کاردانی و سه رشته کارشناسی تحت آموزش خود دارد.
وی اظهار کرد: الکتروتکنیک، پست و انتقال، کنترل کیفی خودرو، عمران، راهسازی،کامپیوتر و فناوری و اطلاعات رشته های کاردانی و مهندسی برق، مهندسی عمران، مهندسی مکانیک، مهندسی ایمنی و محیط کار رشته های مقطع کارشناسی هستند که رشته کاردانی کامپیوتر و مهندسی مکانیک در سال تحصیلی جدید به مجموعه رشته های آموزشکده فنی ابرکوه اضافه شده است.
انتهای پیام
نظرات