• چهارشنبه / ۲۶ آبان ۱۴۰۰ / ۰۸:۱۴
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1400082620165
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان بیان کرد؛

درمان بیماری‌های خونی با استفاده از سلول‌های بنیادی/ ذخیره سازی ۸۰۰ نمونه در بانک خون رویان

درمان بیماری‌های خونی با استفاده از سلول‌های بنیادی/ ذخیره سازی ۸۰۰ نمونه در بانک خون رویان

ایسنا/سیستان و بلوچستان به مناسبت ۲۵ آبان‌ماه روز جهانی خون بند ناف مراسم تجلیل از پزشکان، ماماها و خون گیرهای همکار بانک خون بند ناف استان با حضور معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان برگزار شد.

به گزارش ایسنا- مهدی کشته گر معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی استان در این مراسم ضمن تشریح اقدامات موثر پژوهشگاه و شرکت فناوری بن یاخته های رویان گفت: خون بند ناف یکی از منابع سلول های بنیادی است و  می تواند در درمان بسیاری از بیماری هایی که منشأ خونی دارد موثر باشد.

وی افزود: جهاد دانشگاهی در استان سیستان و بلوچستان با راه اندازی دفاتر نمایندگی بانک خون بند ناف شرایط بهره مندی هم استانی ها را از این موقعیت مناسب فراهم کرده است.

کشته گر تاکید کرد: در حال حاضر دو دفتر بانک خون بند ناف در زاهدان فعال است و در تلاشیم در شمال و جنوب استان نیز در صورت همکاری مسئولین دفاتر بانک خون بند ناف را راه اندازی کنیم.

وی اظهار کرد: پتانسیل درمان بیش از ۸۰ بیماری خونی و غیر خونی با استفاده از سلول‌ های بنیادی وجود دارد و با این حال می توان گفت که هر بیماری که آسیب سلولی داشته باشد از طریق سلول‌های بنیادی درمان می شود.

مدیر دفتر نمایندگی بانک خون بند ناف رویان استان نیز در این مراسم گفت: دو دفتر نمایندگی بانک خون بند ناف در بیمارستان امام علی(ع) و بیمارستان تامین اجتماعی زاهدان فعال بوده و در زمینه ذخیره سازی خون بند ناف از تیرماه ۱۳۹۵ مجوز کار گرفته است.

درمان بیماری‌های خونی با استفاده از سلول‌های بنیادی/
ذخیره سازی ۸۰۰ نمونه در بانک خون رویان

صفورا آقاحسنی افزود: تاکنون حدود ۸۰۰ نمونه خون بند ناف در استان دریافت و در بانک خون بند ناف رویان ذخیره سازی شده است.

وی گفت: اقدام به ذخیره سازی خون بند ناف از سوی والدین در چند سال گذشته روند رو به رشدی داشته ولی با توجه به میزان موالید انجام شده در استان، انتظار بیشتری خانواده ها در این زمینه داریم.

آقاحسنی ادامه داد: جهت فرهنگ سازی در خصوص ذخیره سازی خون بند ناف نوزادان، نیاز به همیاری بخش‌های مختلف درگیر بوده و پزشکان، متخصصان زنان و زایمان و رسانه‌ها در این زمینه نقش موثری دارند.

آقا حسنی گفت: هزینه اولیه عقد قرارداد حدود ۵ میلیون تومان و هزینه شارژ سالانه ۲۲۰ هزار تومان است لذا به منظور رفاه حال متقاضیان و حمایت از قشر کم درآمد استفاده از تسهیلات بانکی بدون بهره و قسط بندی هزینه امکان پذیر است و همچنین برای خانواده‌های دارای فرزند بیمار تخفیف ویژه جهت استفاده از این فرصت فراهم شده که شهروندان بهتر است این فرصت طلایی را از دست ندهند.

درمان بیماری‌های خونی با استفاده از سلول‌های بنیادی/
ذخیره سازی ۸۰۰ نمونه در بانک خون رویان

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha