حجت الله ایوبی در حاشیه سفر دو روزه خود به منطقه تربتحیدریه اظهار کرد: در راستای پاسداشت رسوم و سنتهای مرتبط با زعفران به عنوان یک محصول استراتژیک در کشور به ویژه مراحل کاشت، داشت و برداشت زعفران پیگیر مستندسازی و ثبت جهانی زعفران هستیم.
دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران خواستار مشارکت همه ارگانهای دولتی و غیردولتی برای تهیه این مستند شد و بر اهمیت حوزه گردشگری زعفران به عنوان یکی از ظرفیتهای مهم این محصول تاکید کرد.
بر اساس گزارش روابطعمومی ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی، وی علاوه بر بازدید از مزارع زعفران، موزه زعفران و شرکتهای فراوری زعفران، از سایر جاذبههای تاریخی و گردشگری شهر تربتحیدریه از جمله موزه مازاری، رباط تاریخی علیا و اقامتگاه بومگردی تهمینه بازدید و با موسیقی سنتی و غذاهای بومی محلی منطقه بیشتر آشنا شد.
انتهای پیام
نظرات