به گزارش ایسنا، دولت از پدر و مادرها خواسته است مطمئن شوند که بچه ها وقت کافی برای استراحت و ورزش دارند و وقت زیادی را در اینترنت سپری نمی کنند.
در عین حال چین در ماه اوت امتحانات کتبی را برای بچه های شش و هفت ساله ممنوع کرد. مقام ها در آن زمان اخطار دادند که سلامت جسمی و روانی دانش آموزان در حال آسیب دیدن است.
در یک سال اخیر دولت این کشور همچنین تدابیری را برای کاستن از اعتیاد بچه ها به اینترنت معرفی کرده است. تازه ترین قانون روز شنبه توسط کمیته دائمی کنگره خلق ملی تصویب شد.
جزئیات کامل این قانون هنوز منتشر نشده اما رسانه ها گزارش می دهند که والدین را به تقویت روحیه، رشد فکری و عادات زندگی اجتماعی فرزندان تشویق می کند.
دولتهای محلی مسئول اجرای این قانون خواهند بود و بودجه لازم برای "تقویت فعالیت های فوق برنامه" را تامین خواهند کرد.
این قانون با واکنش های متفاوتی در شبکه های اجتماعی روبرو شد به طوری که برخی کاربران آن را ستودند و دیگران امکان انجام فعالیت های فرابرنامه توسط دولت های محلی یا والدین را زیر سوال بردند و تاکید دارند که برای والدین پرمشغله شاید رسیدگی به این قبیل فعالیتها میسر نباشد.
پکن در ماه ژوئیه کلاس های خصوصی آنلاین را از کسب سود از طریق تدریس دروس اصلی منع کرد. مقررات تازه همچنین سرمایه گذاری خارجی در این صنعت را محدود می کند و صنعت تدریس خصوصی که ارزش آن تا پیش از این تغییرات حدود ۱۲۰ میلیارد دلار بود را مختل می کند. این اقدام تلاشی از سوی مقام ها برای کاستن از فشار مالی ناشی از تربیت کودکان تلقی شد که بعد از ثبت افت بی سابقه آمار تولد در این کشور صورت گرفت.
به گزارش شبکه خبری بی بی سی، نابرابری در آموزش از مشکلات دیگر است و والدین ثروتمندتر مایلند پول زیادی برای فرستادن فرزندان خود به مدارس تراز اول هزینه کنند.
انتهای پیام
نظرات