به گزارش ایسنا، احمد محمودزاده در جلسهای با موضوع نخستین رویداد ملی آموزش زبانهای خارجی با بیان اینکه سال ۱۳۷۹ در جمع کارکنان سازمان پژوهش و در سال ۱۳۹۲ در جمع اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی، رهبر معظم انقلاب مطالباتی درباره آموزش زبانهای خارجی داشتند گفت: از آن موقع پیگیر برگزاری رویدادی با اهدافی چون طراحی الگوی تولید محتواهای آموزشی، شناسایی آثار و محتواهای فاخر بومی، آموزش منتقدانه زبان به مدرسان و مهارتمحوری ویژه زبانآموزان شدیم.
وی با بیان اینکه سوال مطرح شده این است که چطور میتوانیم یک زبان خارجی را فرا بگیریم ولی از ارزشها و فرهنگ درون آن تاثیر نپذیریم افزود: فراخوان این موضوع منتشر و محورها طراحی شده، از جمله این بخشها بازطراحی محتوای آموزشی در آموزشگاه های غیر دولتی و ارائه الگوی بومی برای آموزش در مراکز غیردولتی، تنوع زبانهای خارجی و رفع انحصار از یک زبان و همچنین آگاهی بین فرهنگی برای ارتقای سطح توانمندی معلمان آموزشگاهها، به غیر از این بخشها، موضوعات دیگری برای تدوین کتابها مد نظر است که نیازمند یک خرد جمعی و تصمیمگیریهای بالادستی است.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه آموزش منتقدانه یکی دیگر از الگوهایی است که آموزش مفاهیم را به خوبی محقق خواهد کرد ادامه داد: هدف این است زبان یاد گرفته شود تا ارزشهای خود را به دیگران انتقال دهیم یعنی فرهنگ و ارزشهای خود را از طریق یادگیری زبانهای خارجی به دیگران منتقل کنیم.
محمودزاده با بیان اینکه این رویداد ۲۹ بهمن برگزار می شود گفت: تعداد آثار رسیده به دبیرخانه در مجموع ۲۵۰۲ اثر شامل مقالات علمی و پژوهشی ۳۷۸ اثر، محتوای آموزش مکتوب ۲۵۶ اثر، غیرمکتوب ۳۳۷ اثر، فیلم مهارتآموزی دانشآموزان ۷۴۳ طرح، فیلم سخنرانی دانشآموزان درباره انقلاب اسلامی ۷۸۳ اثر بوده است.
وی با بیان اینکه حدود هزار طرح به مرحله کشوری و در نهایت ۳۰ اثر به مرحله نهایی راه یافت افزود: در روز برگزاری رویداد با حضور ۳۰۰ میهمان نمایشگاهی از آثار برگزار و از آنها تقدیر میشود.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه این رویداد درباره آموزش زبان در آموزشگاهها است نه آموزش زبان مدارس ادامه داد: با توجه به استقبال مخاطبان، انواع زبانها در آموزشگاهها آموزش داده میشود.
محمودزاده با بیان اینکه آموزش و پرورش به شورای عالی انقلاب فرهنگی ماده واحدهای پیشنهاد داده که ظرف شش ماه آموزشگاههایی که ذیل آموزش و پرورش نیستند موظف شوند فرآیند بومیسازی آموزشی را انجام دهند و اگر این شش ماه اقدامی صورت نگیرد غیرمجاز شناخته شوند گفت: این ماده واحده هنوز تصویب نشده است.
وی با بیان اینکه خراسان رضوی با ۱۹۶ اثر بیشترین آثار ارسالی به این رویداد را داشتند و سپس تهران و البرز بودند افزود: استان کردستان کمترین آثار ارسالی به اولین رویداد را داشته است.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در کشور حدود ۲۰ هزار آموزشگاه وجود دارد که درصد بالایی از آنها آموزشگاه زبان هستند اظهار کرد: به دنبال این هستیم که تمام آموزشگاههای زیر ۲۰ سال از آموزش و پرورش مجوز بگیرند.
انتهای پیام
نظرات