• سه‌شنبه / ۱۳ مهر ۱۴۰۰ / ۱۰:۳۰
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1400071308742
  • خبرنگار : 50448

شناسایی کاربران اخلال‌گر گروه‌های دانش‌آموزی در بوشهر

شناسایی کاربران اخلال‌گر گروه‌های دانش‌آموزی در بوشهر

ایسنا/بوشهر رئیس پلیس فتا استان بوشهر از شناسایی کاربران مجرمی که با استفاده از لینک باز دعوت در گروه واتس‌آپ وارد کلاس‌های آموزشی شده و اقدام به بارگزاری محتویات مجرمانه کرده بودند، خبر داد.

سرهنگ مهدی قاسمی اظهار کرد: کاربرانی در گروه‌های شبکه‌های اجتماعی که از طریق مدارس برای ارتباط بین دانش‌آموز و معلمین ایجاد شده بوده با ارسال لینک باز دعوت عضویت در گروه از طریق واتس‌آپ و بدون احرازهویت، افراد غیر و ناشناسی وارد این گروه کلاسی شده و ضمن بارگزاری محتویات مجرمانه و ایجاد مزاحمت برای سایر اعضاء، باعث اخلال در روند برگزاری کلاس مجازی می‌شدند. 

وی ادامه داد: علیرغم اینکه بارها تاکید شده که تنها از سامانه شاد برای اجرای امور تحصیلی استفاده شود، ولی در مواردی به بهانه‌هایی نظیر کند بودن سرعت و یا راحتی کار در شبکه‌‎های اجتماعی، مسیر آموزش به غیر از اپلیکیشن شاد سوق داده می‌شود که تبعات نامطلوبی را به‌دنبال داشته است.

رئیس پلیس فتا استان بوشهر بیان کرد: با پیگیری و بررسی همکارانم در پلیس فتا استان ، کاربران مجرم شناسایی و مشخص شد که بیشتر از دانش‌آموزان مدارس دیگر بوده که با توجه به شیطنت‌ها و کنجکاوی‌های خاص سنی خود برای همسالانشان ایجاد مزاحمت کرده‌اند، که ضمن اخذ تعهد از والدین این افراد و توجیه آنان، رفع مزاحمت شد.

قاسمی تصریح کرد: از کادر آموزشی مدارس خواهشمندیم که آموزش را تنهااز سامانه شاد پیگیری و دنبال کنند و اگر به‌هر علتی از شبکه اجتماعی دیگری استفاده می‌شود، مدیر گروه (Admin) که بهتر است معلم کلاس مربوطه باشد، پس از احراز هویت دانش‌آموزی کاربر، اقدام به عضو کردن افراد نموده و از ارسال لینک باز دعوت به عضویت در گروه خودداری کنند.

این مقام مسئول افزود: معلمین گرانقدر اگر پژوهش یا کار تحقیقی را از دانش‌آموزی مطالبه می‌نمایند، آدرس‌های صحیح و اصلی سایت‌های موردنیاز را به دانش‌آموزان اعلام کنند تا باعث جلوگیری از ورود آن‌ها به سایت‌های با محتوای مجرمانه یا فیشینگ اطلاعات هویتی شوند.

رئیس پلیس فتا استان بوشهر به والدین عزیز به‌ویژه کسانی که دانش‌آموز مقطع ابتدایی دارند نیز هشدار داد: تا ضمن بالا بردن سواد رسانه‌ای خود، حتی‌المقدور در زمان استفاده فرزندشان از اینترنت و فضای مجازی در کنار آن‌ها باشند و همچنین به آن‌ها آموزش دهند تا اگر کاربری در فضای مجازی با آن‌ها مجادله نمود یا بحثی بوجود آورد، قبل از هرگونه عکس‌العمل و با حفظ آرامش، به پدر و مادر خود مراجعه و با آن‌ها مشورت نمایند.

قاسمی به شهروندان توصیه کرد: برای استفاده فرزندانشان از فضای مجازی و تجهیزات هوشمند، برنامه زمانبندی تعیین کرده و نظارت محترمانه‌ای داشته باشند تا به بهانه اجرای تکالیف تحصیلی یا حضور در کلاس مجازی، گرفتار آسیب‌ها و خطرات فراوان این حوزه نشوند. 

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، وی در پایان اظهار کرد: انتشار محتواهای آموزشی در خصوص سواد رسانه‌ای، سواد کاربری فضای مجازی، کلاس‌های برخط و مطالب متنوع فضای مجازی در دستور کار این پلیس خواهد بود و دانش‌آموزان، والدین و فرهنگیان عزیز می‌توانند از طریق آدرس shad.ir/policefata در برنامه شاد با ما همراه شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۷-۱۴ ۱۱:۰۲

خوب

avatar
۱۴۰۰-۰۷-۱۴ ۱۶:۲۰

خوب است