ارتین کمالی در گفتوگو با ایسنا، افزود: در این مدت دو هزار و ۳۵۷ زن و شش هزار و ۵۲۴ مرد به علت آسیبهای ناشی از نزاع و درگیری به مراکز پزشکی قانونی استان همدان مراجعه کردند.
وی از افزایش آمار مراجعه کنندگان ناشی از نزاع و درگیری خبر داد و یادآور شد: پنج ماهه سال گذشته هشت هزار و ۵۳۴ نفر به پزشکی قانونی مراجعه کردند که شامل دو هزار و ۱۳۳ زن و شش هزار و ۴۰۱ مرد بود.
مدیرکل پزشکی قانونی استان همدان اظهار کرد: ظاهر خون آلود در صدور نظریه کارشناسی توسط پزشکی قانونی تأثیری ندارد، آنچه مبنای صدور نظریه کارشناسی است جراحت، نوع و عمق آن است بنابراین معاینه دقیقتر ضایعات، نیازمند تمیز بودن موضع و بررسی دقیق آن توسط کارشناسان پزشکی قانونی است.
کمالی با بیان اینکه «طول درمان» در پزشکی قانونی تعیین نمیشود، اضافه کرد: برای صدور نظریه کارشناسی در زمینه صدمات ناشی از نزاع توسط سازمان پزشکی قانونی ارائه معرفی نامه از مراجع قضایی و یا کلانتری الزامی است.
وی تأکید کرد: در مواردی برای بررسی دقیقتر جراحت و یا عوارض صدمات نیازمند دریافت مشاوره، تصویربرداری یا سایر اقدامات پاراکلینیک هستیم و این امر برای حفظ حقوق مراجعه کنندگان و اظهارنظر دقیق در زمینه صدمات است بنابراین صبر و شکیبایی بیشتر مراجعان را میطلبد.
کمالی گفت: در صورت وجود جراحت و صدمات عمده و تهدید کننده، فرد میتواند پس از انجام اقدامات درمانی به پزشکی قانونی مراجعه کند و سوابق اقدامات انجام شده از سوی پزشکی قانونی از مرجع درمان کننده اخذ شده تا حقی از فردی ضایع نشود.
وی خاطرنشان کرد: ۱۷ هزار و ۵۶۷ نفر در طول سال گذشته به علت نزاع به پزشکی قانونی استان همدان مراجعه و نظریه کارشناسی دریافت کردند.
انتهای پیام
نظرات