• دوشنبه / ۱ شهریور ۱۴۰۰ / ۰۹:۱۰
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1400060100129
  • خبرنگار : 50046

مراقبت های تغذیه ای کودکان ۲ تا ۵ سال در مقابله با بیماری کووید ۱۹

مراقبت های تغذیه ای کودکان ۲ تا ۵ سال در مقابله با بیماری کووید ۱۹

ایسنا/خراسان شمالی مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان شمالی روش های مراقبت های تغذیه ای کودکان دو تا پنج سال در مقابله با بیماری کووید ۱۹ را تشریح کرد.

نسرین علیزاده در گفت و گو با ایسنا، گفت: برای تامین رشد، تکامل، حفظ سلامت و تقویت سیستم ایمنی بدن کودک در برابر ابتلا به بیماری های عفونی از منابع غذایی ویتامین آ و پیش ساز آن ها یعنی بتا کاروتن و ویتامین c در تهیه غذای اصلی کودک مانند انواع سوپ، آش و خورشت یا به عنوان میان وعده استفاده شود.

وی افزود: کودکانی که روزانه صبحانه سالم مصرف نکنند به دلیل کمبود دریافت انرژی و مواد مغذی در معرض خطر ابتلا به سوءتغذیه خواهند بود.

علیزاده ادامه داد: استفاده روزانه از گروه گوشت و جانشین های آن شامل انواع گوشت‌ها، انواع حبوبات، تخم مرغ و انواع مغزهای بدون نمک به عنوان منابع حاوی پروتئین، آهن و روی، سیستم ایمنی بدن کودک را در برابر ابتلا به انواع بیماری های عفونی تقویت می کند.

وی تصریح کرد: علائم کرونا در کودکان شامل اسهال، استفراغ، گلودرد، بدن درد است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha