• پنجشنبه / ۷ مرداد ۱۴۰۰ / ۰۱:۱۵
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 1400050704539
  • خبرنگار : 71021

طرحی که ایران را حذف می‌کند

طرحی که ایران را حذف می‌کند

رییس جامعه گردشگری الکترونیک طرح موسوم به صیانت از حقوق کاربران اینترنت را در تضاد با پروژه مقابله با «ایران‌هراسی» دانست و گفت: با اجرای این طرح، ایران را حذف می‌کنند.

حسن تقی‌زاده انصاری درباره آسیبی که طرح موسوم به صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی به صنعت گردشگری وارد می‌کند، به ایسنا گفت: بیش از ۹۰ درصدِ جذب گردشگر و آشنایی علاقه‌مندان به سفر، از طریق فضای مجازی اتفاق می‌افتد. در دنیای امروز، گردشگر بدون تحقیق مقصدی را برای سفر انتخاب نمی‌کند و این شناخت از طریق فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی محقق می‌شود. چنان‌چه در این فضا محدودیتی به‌وجود آید بازار گردشگری را از دست می‌دهیم و باعث می‌شویم کشورهای همسایه گردشگران ما را به‌راحتی جذب کنند و کشور ما از فهرست مقاصد گردشگری خارج شود.

او افزود: به خاطر داریم در سال‌های اخیر با قطع شدن اینترنت تعدادی از گروه‌های گردشگر که قرار بود به ایران سفر کنند، به دلیل همین مسأله، سفرشان را به ایران کنسل کردند. از طرفی، گردشگرانی که در آن مقطع در ایران بودند چون نمی‌توانستند با دنیای بیرون و خانواده‌های‌شان ارتباط برقرار کنند، به شدت نگران شده بودند. این اتفاقات و تصمیم‌گیری‌ها درحالی رخ می‌دهد که استفاده آسان از فضای مجازی، ابزار توسعه محسوب می‌شود. از طرفی، کشورهای دیگر دنبال ایجاد امکانات جدیدی در فضای مجازی هستند تا گردشگران بیشتری را از این طریق جذب کنند.

او با اشاره به آسیبی که این طرح بر کسب و کارهای گردشگری می‌گذارد، اظهار کرد: کسب و کارهای گردشگری ارتباط تجاری آنی با شرکای داخلی و خارجی دارند و خدمات خود را طریق شبکه‌های اجتماعی معرفی و عرضه می‌کنند. حجم زیادی از بازاریابی‌های گردشگری دیجیتالی انجام می‌شود، بنابراین اگر این فضا محدود شود فرصت معرفی ایران گرفته می‌شود و نمی‌توانیم دیگر از این ظرفیت و فرصت برای معرفی ایران استفاده کنیم.

رییس جامعه گردشگری الکترونیک افزود: تا همین حالا، از نظر تبلیغات و بازاریابی آن‌طور که شایسته کشور بوده کاری انجام نشده است. بخش خصوصی گردشگری همواره در تلاش بوده در عین معرفی خدمات خود، ایران را هم معرفی کند، اما چنان‌چه این فضای تبلیغاتی نیز محدود شود، ایران هم حذف خواهد شد.

او افزود: تبلیغ در فضای مجازی آسان‌ترین، سریع‌ترین و ارزان‌ترین روش است. از طرفی، گردشگر خارجی وقتی بداند با سفر به کشوری تمام ارتباطاتش با دنیای بیرون و خانواده قطع خواهد شد، قطعا چنین مقصدی را برای سفر انتخاب نمی‌کند و به‌راحتی آن را از فهرست مقاصدش حذف خواهد کرد.

انصاری ادامه داد: کسب و کارهای خُرد گردشگری نظیر تولیدکنندگان صنایع دستی، جوامع محلی و روستایی، خانه‌های بومگردی، تولیدکنندگان خوراک‌ها و سوغاتی‌های محلی، راهنمایان گردشگری و بسیاری از گروه‌ها که فرهنگ، آداب و رسوم و مقاصد جدیدی از ایران را در شبکه‌های اجتماعی معرفی می‌کنند، با اجرای این طرح از بین خواهند رفت. این طرح صیانت از حقوق کاربران اینترنتی نیست؛ ممانعت از حقوق کاربران و مردم است.

او اظهار کرد: با محدود کردن اینترنت بین‌المللی، سایت‌های رزرواسیونِ پروازها، هتل‌ها و خدمات مسافری نیز دچار چالش و اختلال خواهد شد.

رییس جامعه گردشگری الکترونیک ادامه داد: یکی از مشکلات صنعت گردشگری همواره پهنای باند ضعیف اینترنت در ایران بوده است، درصورتی‌که یکی از نیازهای اساسی این صنعت افزایش سرعت اینترنت به عنوان زیرساخت است. اگر با کندی اینترنت مواجه شویم ارتباط‌مان با سامانه‌های جهانی نیز دچار مشکل خواهد شد. در دنیایی که دیگر دهکده جهانی محسوب می‌شود ایجاد چنین محدودیتی منطقی نیست و حتما برای معرفی ایران و مخابره محتوای درست از کشور مشکلاتی ایجاد خواهد شد. اتفاقا در چنین شرایطی ما باید حضور قوی و پایدارتری در فضای مجازی داشته باشیم.

انصاری بیان کرد: ما نیاز داریم نمایندگان مجلس برای آموزش، فرهنگ‌سازی، آگاهی‌بخشی و تامین محتوای مناسبِ خانواده، کودکان و نوجوانان که نیاز به مراقبت بیشتری دارند، قوانینی را تدوین کنند که امنیت سایبری را محقق کند، نه این‌که فضای مجازی را محدودتر کنند تا آمار میلیونی کسب و کارها خدشه‌دار شود، مخصوصا این‌که بسیاری از کسب و کارها مثل گردشگری با بحران کرونا شرایط سختی را متحمل شده‌اند.

او تاکید کرد: صنعت گردشگری یک سال و نیم بسیار سخت را پشت سر گذاشته است، اکنون به مشوق و حمایت نیاز دارد. با یک محدودیت دیگر باعث مشکلات بیشتری برای شاغلان آن نشوید.

 رییس جامعه گردشگری الکترونیک در تایید این‌که طرح نمایندگان مجلس در تضاد با پروژه مقابله با «ایران‌هراسی» است، اظهار کرد: از موضوعاتی که این سال‌ها روی آن تاکید زیادی می‌شد معرفی ایران با توجه به پروژه ایران‌هراسی و تبلیغات سنگین دنیا علیه ایران بود. شاید در این مسیر، رسانه‌ها و ابزارهای داخلی به تنهایی نتوانند از عهده معرفی ایران برآیند و در برابر ایران‌هراسی مقابله کنند. در این سال‌ها، پویش‌های مردمی با دعوت از علاقه‌مندان به تاریخ و فرهنگ ایران، در حد توان و آن‌گونه که شایسته بود ظرفیت‌های کشور را معرفی کرده‌اند؛ قطعا با محدود کردن فضای مجازی، این ظرفیت را از دست می‌دهیم.

انصاری همچنین گفت: حتما اعضای صنعت گردشگری، به ویژه استارت‌آپ‌ها و گروه‌هایی که نوآوری در تکنولوژی دارند و بسیاری از کسب و کارهای گردشگری این موضوع را از طریق نمایندگان و کمیسیون‌های مختلف مجلس پیگیر خواهند شد و تمام تلاش خود را به کار می‌گیرند تا این طرح باعث شکست و آسیب بیشتر به کسب و کارها نشود.  

نمایندگان مجلس شورای اسلامی پس از آن‌که بررسی طرح «صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی و ساماندهی پیام‌رسان‌های اجتماعی» را از صحن علنی خارج کردند، روز چهارشنبه ششم مردادماه با ۱۲۱ رأی با بررسی این طرح بر اساس اصل ۸۵ قانون اساسی در کمیسیونی مشترک و ویژه و خارج از صحن علنی موافقت کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۵-۰۷ ۰۱:۳۱

وقتی ملت در شهرستان ها یک شام میخورند چ رأی میدهند نتیجه اش میشه اینچنین طرح های قرون وسطایی

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۰۷ ۰۱:۵۱

همه ملت به این موضوع واقف می باشند که تنها هدف از اجرای این طرح جلوگیری از اطلاع رسانی فساد مسئولین توسط عامه مردم می باشد و تصویب این طرح بدستور همان افراد به مجلس دیکته شده است.

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۰۷ ۰۴:۲۶

خودشون چوبشو میخورن حالا ببین این طرح اجرایی نمیشه

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۰۷ ۰۵:۴۵

یه دوره آشنایی با کاربردهای اینترنت برای اعضای محترم شورای نگهبان و هم چنین اندیشه ورزان خبرگان بگذارید تا حداقل بدونن ما با اینترنت چه غلطایی داریم می کنیم ، از ترجمه تا مسیریابی تا اشتغال و تحقیق و هزار کوفت و زهرمار دیگه

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۰۷ ۰۶:۵۰

یکسری آدم بدون علم شدند نماینده اقلیت ، باید بسوزیم و بسازیم

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۰۷ ۰۶:۵۲

اینا نماینده های مان مثل تیم ملی که نماینده های ما مردمن.قرار نیس همیشه نماینده ها ببرن گاهی هم می بازن. این نماینده ها فکر کردن فوتبال که علیه نظر اکثر مردم عمل کنن.نکنه نماینده کشور دیگه ای هستن ما فکر می کنیم نماینده مان!

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۰۷ ۰۶:۵۵

وفت اذان ونماز را جابجا نکنند اشکال نداره. اینترنت چیه40 سال پیش نداشتیم کشور پررونق داشتیم همه شاد بودن ولی الان انترنت داریم همه غمگین وبیکار هستن پس قطع کنید شاید کشور درست شود

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۱۳ ۱۶:۱۸

حداقل ۴ میلیون کسب و کار داریم همه گردش گریمون از اونجاس اون زمانی که تو میگه تورم و کرونا و گرونی و... نبوده که کمر مردم بشکنه

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۰۷ ۰۷:۴۱

اگر این طرح اجرا بشه. تمام اقشار جامعه اعم از فقیر و غنی و دکتر و کارگر و غیره را به جان خودتان می اندازید مگر می توانید 80 میلیون ایرانی را آلت دست خودتان کنید و بهشون زور بگید واقعا که نمایندگان ضدمردمی بودن خودشان را نشان دادند و باطن ذاتشان را نشان دادند

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۰۷ ۰۸:۲۷

کره شمالی جدید مبارک

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۰۷ ۰۸:۲۹

الان مهم ترین چیز معاش وسلامتی مردم وکاروازدواج جوانان هستش باید تمرکز رو برای حل این مشکلات گذاشت اینترنت که که مشگل جامعه نیست که نیاز باشه اینقدر محلس براش وقت بزاره

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۰۷ ۰۹:۲۷

انشاالله با استارلینک برادر ایلان ماسک مشکل این برادران هم حل خواهد شد.

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۰۷ ۰۹:۵۲

لطفا به این مسئولین عزیز بگین که قبل از انجام دادن کاری که به مردم مربوطه ازشون نظرسنجی بگیرن که آیا مردم با این کار موافق هستن یا نه؟ ناسلامتی نظاممون نظام جمهوریه نه نظام سلطنتی یا کمونیستی

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۰۷ ۱۰:۱۰

بله یه ضررهای هست ولی نفعش برای ملت ایران بیشتره چون واقعا ۹۰درصد مردم ازاین دنیای مجازی نابود شدن اگه این طرح طوری اجرا بشه که هیچ طریقه نشه واردش بشیم عالیه ولی اگه بخواد مثل ماهواره باشه که ممنوع هست ولی همه دارن وفیلتر شکن باشه که راحت واردش بشن همون اجرا نشه خیلی قشنگترو با ابرو تریم

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۰۷ ۱۰:۲۲

برا بعضیها آینده و حال کشور اهمیتی نداره فقط منافع گروهی یا شخصی براشون اهمیت داره

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۰۷ ۱۰:۴۹

نباید انترنت قطع شود

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۰۷ ۱۱:۴۶

ایران را با کره شمالی اشتباه نگیرین .اینا با این کارشون میخوان ملت رو از کل دنیا بی خبر بکنند تا بتونن به راحتی به حکومت پستشان ادامه بدن و فرزندان گرامیشان را در امریکا و کاندا و انگلیس ساپورت بکنند .این ملت هزاران شهید دادن تا ازاد باشن .مرگ‌ بر دیکتاتور

avatar

مرد باشید تویتر خودتون هم حذف کنید

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۰۷ ۱۸:۲۹

مردم که اهمیتی نداره مسؤلان نظام به اینستا و غیره دسترسی داشته باشن کافیه توریست میخوایم چیکار وقتی برق و آب و اینترنت نداریم!

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۰۷ ۱۸:۳۳

لطفاً زیاد جو ندید خیلی ها از این حرفها زدند خیری واسه این مملکت نرسوندن بجز خودشون و دیگران غیر ایرانی

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۰۷ ۱۸:۴۷

وقتی مجلس انقلابی داریم ، گردشگری میخوایم برای چی ؟ اصلا اقتصاد چند کیلویه ؟ گردشگر ، میره کشورهای همسایه ، بره ، به درک که میره ، و....

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۰۷ ۱۹:۵۱

اشکالی نداره اتفاقا خیلی از گردشگر ها دوست دارند که سفری به عصر حجر داشته باشند و تجربه زندگی طبیعی به همراه درشکه سواری داشته و یا نامه هاشون را با کبوتر بفرستند

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۰۷ ۲۳:۱۴

از طرفی هم بودجه ای که از طریق محابرات و اپراتورها برای کشور تامین میشه به مشکل میخوره و کلی از مشترکان که از اینترنت استفاده میکنن ریزش میکنه. اونم توی این تحریم. این کار خود تحریمیه بیشتر

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۰۸ ۰۸:۳۱

هیچ چیز براشون مهم نیست موقعیت خودشون مهمه

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۰۸ ۱۵:۱۹

آیا توانستند ماهواره ها رو جمع کنند؟ با اینترنت کسب وکار انجام میشود درست است معایبی دارد ولی با اینکار جوانان بیشتر زده میشوندهرکسی باید جنبه داشته باشد وراه درست انخاب کند با گرفتن ازادی جوانان به بیراهه میرون

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۱۴ ۰۰:۳۶

این نیز بگذرد

avatar
۱۴۰۰-۰۵-۱۳ ۱۵:۱۷

به این مقدار دلخوش نباشید