• جمعه / ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ / ۰۸:۲۴
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1400031410417
  • منبع : نمایندگی دانشگاه هنر

کمبود امکانات، تجهیزات و تکنولوژی ایده آل معضل ساخت فیلم های کوتاه دانشجویی

کمبود امکانات، تجهیزات و تکنولوژی ایده آل معضل ساخت فیلم های کوتاه دانشجویی

کارگردان فیلم کوتاه داستانی "رسوخ" راه یافته به هفدهمین دوره‌ جشنواره‌ دانشجویی فیلم کوتاه نهال، گفت: برای ایده های تصویری که در ذهن داشتیم تجهیزات و تکنولوژی که در حد ایده آل ذهنی ما بود، در دسترس نبود. پلاتو برای تمرینات در اختیار نداشتیم و به ما می گفتند "مگر فیلم کوتاه نیاز به تمرین دارد؟"

مهدی احمدیان در گفتگو با ایسنا، درباره ایده ساخت این فیلم توضیح داد: با همراهی همسرم در حال نگارش فیلم نامه دیگری به نام "سرباز ششم" بودیم اما به علت تغییر لوکیشن فیلم نامه و هزینه های بالای تولید، فیلمنامه جدیدی را نگارش کردیم و بر اساس فرمی که در ذهن داشتیم داستانی در رابطه با نظام سرمایه داری را انتخاب کردیم و آن را ساختیم.

وی در خصوص مشکلات و مصائبی که در راه ساخت "رسوخ" داشتند بیان کرد: در اصفهان برای ایده های تصویری که در ذهن داشتیم تجهیزات و تکنولوژی که در حد ایده آل ذهنی ما بود، در دسترس نبود. پلاتو برای تمرینات در اختیار نداشتیم و به ما می گفتند "مگر فیلم کوتاه نیاز به تمرین دارد؟" مشکلات مالی بر سر راه ما زیاد بود و از هیچ جایی جز سرمایه گذار شخصی حمایتی دریافت نکردیم. متاسفانه کسی که در حال ساخت فیلم کوتاه است، باید بار بیش از وظیفه خود را نیز به دوش بکشد.

این کارگردان جوان درباره دیدگاه شخصی خود درباره سایر فیلم های ارایه شده در  هفدهمین دوره‌ جشنواره‌ دانشجویی فیلم کوتاه نهال چنین گفت: جشنواره پتانسیل های قدرتمندی دارد و استعداد های فوق العاده ای در آن به چشم می خورد ولی تبلیغات خبری جشنواره ضعیف بود و هم این که مهم است بدانیم  بعد از جشنواره چه اتفاقی برای فیلم و فیلم فیلمساز رخ می دهد.

احمدیان درباره مساعدت دانشگاه در مسیر ساخت فیلم و همواره کردن این مسیر  تصریح کرد: دانشگاه در حد گرفتن مجوز کمک کرد و فرا تر از آن کمک و حمایتی از طرف آن ندیدیم، به همین دلیل برای روند تولید فیلم به سراغ شرکت‌های خصوصی رفتیم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا برای خود شانسی می‌بینید و خودتان را چقدر در نقش مدعی های اصلی می‌بینید گفت: ما قبل از ساخت فیلم این موضوع رو برای خود حل کردیم، چون قصد داشتیم تمهیدات جدیدی را در ساخت فیلم کوتاه به کار ببریم و از طرفی ممکن است به سیاق خیلی از جشنواره ها و در مسیر اهداف آن نباشد. ولی با این حال این کار را برای پیشبرد مسیری جدید انجام دادیم.

کارگردان "رسوخ" درباره جایگاه و موقعیت اجتماعی فیلم سازان حاضر در هفدهمین دوره‌ جشنواره‌ دانشجویی فیلم کوتاه بیان کرد: نود درصد افرادی که آثار خود را در این جشنواره ارسال کردند دانشجو و از جمله خود من دانشجو هستم.

در خلاصه داستان فیلم کوتاه رسوخ آمده است: مرد جوانی به بهانه وصیت نامه پدرش می خواهد انتقام تحقیرهایی که از سمت خانواده ثروتمند خود دیده را بگیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha