• پنجشنبه / ۲۴ آبان ۱۴۰۳ / ۱۲:۴۱
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1403082417903
  • خبرنگار : 71963

اجرای ۳ طرح قرآنی مشترک بین وزارت بهداشت و سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور

اجرای ۳ طرح قرآنی مشترک بین وزارت بهداشت و سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور

تفاهم‌نامه همکاری میان مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور و سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور (وابسته به جهاددانشگاهی) امضا و از سه طرح مشترک «اعتلای بصیرت رسانه»، «خبرنگار معارفی» و «دانشجو معلم» رونمایی شد.

به گزارش ایسنا، همزمان با هفته قرآن و عترت دانشگاه ها، مراسم امضای تفاهم نامه همکاری مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور با سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور(وابسته به جهاددانشگاهی) با حضور مسعود حبیبی، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت؛ علیرضا کلانتر مهرجردی، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی؛ جلیل بیت‌مشعلی، سرپرست سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور و مدیرعامل خبرگزاری ایکنا؛ جواد باقری، رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت و جمعی از مدیران دو سازمان در خبرگزاری ایکنا برگزار شد.

این مراسم با تلاوت احمد ابوالقاسمی، قاری بین‌المللی آغاز شد و در ادامه علیرضا کلانتر مهرجردی، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی با اشاره به سابقه جهادی مسعود حبیبی، گفت: شما فردی جهادی هستید و با مجموعه‌های فرهنگی جهاد ارتباط نزدیک داشته و از افراد صاحب ایده و مجری رویدادهای خوب در جهاددانشگاهی بوده‌اید.

وی ادامه داد: جهاددانشگاهی سرمایه ارزشمندی در حوزه فرهنگی در اختیار دارد اما یکی از مواردی که جهاددانشگاهی با آن مواجه بوده این است که تا دولت‌ها بیایند و جهاددانشگاهی و ظرفیت‌های آن را بشناسند، مهلت فعالیت آنها تمام می‌شود و نمی‌توانیم ظرفیت جهاددانشگاهی در دانشگاه‌ها را معرفی کنیم که البته با وجود دکتر حبیبی این نگرانی در این دوره وجود ندارد.

کلانتر مهرجردی تصریح کرد: این دوره می‌تواند زمان بازتعریف فعالیت‌های جهاددانشگاهی در دانشگاه‌ها باشد که این مسئله نیز به حمایت و پشتیبانی شما نیاز دارد و امیدواریم ارتباط و تعامل جهاددانشگاهی با نظام آموزش عالی کشور بیش از گذشته تقویت شود.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که فرموده‌اند، نباید این مشکل وجود داشته باشد که فاقد الگوی نظری و عملی باشیم و یکی از منابع مهمی که می‌تواند به مجموعه حکمرانی کمک کند تا مدل استخراج کند، مبادی و مبانی قرآنی و اهل بیت(ع) است، گفت: سازمان قرآنی و ایکنا با دایره نخبگانی وسیعی در ارتباط است که می‌تواند در این زمینه فعال باشد.
بورسیه فعالیت‌های قرآنی در دانشگاه‌ها ایجاد کنیم

وی پیشنهاد کرد به کمک شبکه نخبگانی، بورسیه فعالیت‌های قرآنی در دانشکده‌های علوم پزشکی ایجاد کنیم. همچنین با توجه به اینکه برخی از مفاخر در حوزه قرآن در دانشگاه‌های علوم پزشکی هستند می‌توان معاصران را در اقصی نقاط مورد حمایت قرار دهیم و به وسیله نشریه رایحه به جامعه معرفی کنیم.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی مطرح کرد: امیدواریم مجموعه فعالیت‌های فرهنگی جهاددانشگاهی در دوره جدید معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت شتاب و تاثیر بیشتری در قشر دانشگاهی داشته باشد و در این زمینه می‌توانیم کارگروه مشترک نیز ایجاد کنیم.

جلیل بیت‌مشعلی، رئیس سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور نیز طی سخنانی در این مراسم گفت: زیر مجموعه این سازمان قرآنی، هشت مرکز فعال است و در ۳۷ نقطه جهان با حضور خبرنگاران ایکنا، حضور فیزیکی داریم که ظرفیت خوبی است و می‌توان از این ظرفیت ‌استفاده‌های بهتری نیز کرد.

وی با اشاره به اینکه همیشه توجه وزارت بهداشت به قرآن عمیق‌ بوده است، پیشنهاد کرد: از آنجایی که رئیس‌جمهور در مناظرات و سخنرانی‌هایشان از حوزه نهج‌البلاغه صحبت می‌کنند، آمادگی داریم دوره مدیران تراز علوی و دوره شاخص‌های کارگزار علوی را برای دانشجویان ـ که مدیران آینده هستند ـ برگزار کنیم.

مسعود حبیبی، معاون فرهنگی وزارت بهداشت نیز با ابراز خرسندی از اینکه در یکی از شاخص‌ترین مجموعه‌های قرآنی حضور دارد، گفت: این هفته، هفته قرآن و عترت در وزارت بهداشت است که به نام استاد علامه طباطبایی نام‌گذاری شده است. علامه یکی از الگوهای قرآنی است که همه جریان‌ها ایشان را دوست دارند.

وی با اشاره به اینکه زحمات صدها جوان متعهد موجب شده سازمان قرآنی و ایکنا به این مرحله برسد، گفت: فعالیت خبرگزاری قرآنی می‌تواند در جامعه بسیار مؤثر باشد. ایکنا این ظرفیت را در جهان دارد که اندیشه‌های دینی را به پیروان مذاهب و نحله‌های مختلف معرفی و بین مسلمانان پیوند عمیقی ایجاد کند و به زبان دینی عدالت، ذات پاک دین، آزادی و ... را مطرح کند.

حبیبی خواستار انعکاس اندیشه‌های محققان، عالمان و فرهیختگان شد و گفت: در دبیرخانه انتظار موعود چندین سال جشنواره برگزار کردیم و در هر دوره از اندیشمندان سایر ادیان نیز دعوت می‌کردیم. این خبرگزاری برای جهان اسلام ارزشمند است و اگر بتوانیم با درایت‌های حوزه خبر فعالیت کنیم، می‌توانیم روایت کننده دین برای جهان اسلام باشیم. ظرفیت‌های ما در وزارت بهداشت نیز آمادگی همکاری در این زمینه را دارند. در وزارت بهداشت مرکز قرآن و عترت داریم و می‌توانیم با هم‌افزایی از ظرفیت‌های بالای سازمان فعالیت‌های قرآنی بهره ببریم.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت حضور گسترده دانشجویان قرآنی در مقاطع تحصیلات تکمیلی وزارت بهداشت را موجب ارتقای فعالیت‌های قرآنی این وزارتخانه دانست و گفت: طی هفته اخیر دو هزار فعالیت قرآنی تدوین شده و در حال نشر توسط مرکز قرآنی وزارت بهداشت است.

وی افزود: باید برای حفظ فرهنگ غنی ایران تلاش کنیم و محبت بین شهروندان و اعتماد بین دولت و ملت را افزایش دهیم. خبرنگاران در ایجاد این پیوند بین افراد توانمند هستند و باید کاری کنیم آیندگان ما به هویت ایرانی خود افتخار کنند.

وی در پایان سخنان خود از برگزاری کنگره علمی «نقش قرآن در ارتقای سلامت» طی بهمن‌ماه خبر داد.

جواد باقری، رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت نیز با اشاره به ارتباط قوی بین مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با سازمان قرآنی جهاددانشگاهی و خبرگزاری ایکنا، گفت: بزرگ‌ترین رویداد قرآنی مجموعه‌های دانشگاهی را برگزار می‌کنیم و اکنون سه هزار دانشجوی قرآنی را در بدنه دانشگاه‌ها شناسایی کرده‌ایم که بیشتر آنها دانشجویان پزشکی، دندانپزشکی و دارو هستند.

وی با اشاره به اجرای سه پروژه مشترک بین وزارت بهداشت و سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور، گفت: طرح ملی تربیت دانشجو معلم قرآن کریم با عنوان «دانشجو معلم» ویژه دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، دوره آموزشی «اعتلای بصیرت رسانه» که به صورت آنلاین برای ۳۰۰ نفر از فعالان حوزه رسانه وزارت بهداشت برگزار می‌شود و دوره تخصصی آموزش خبرنگاری با عنوان «خبرنگار معارفی» سه دوره‌ای است که با همکاری مشترک برگزار خواهیم کرد.

پس از امضای تفاهم نامه همکاری بین جلیل بیت‌مشعلی، رئیس سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور و جواد باقری، رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، از پوستر سه طرح خبرنگار معارفی، اعتلای بصیرت رسانه و دانشجو معلم رونمایی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha