• پنجشنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۳:۲۹
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1400023021762
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

یک مسئول عنوان کرد

۱۸ پروژه اقتصاد مقاومتی امسال در چهارمحال و بختیاری جهت اجرا تعریف شده است

 ۱۸ پروژه اقتصاد مقاومتی امسال در چهارمحال و بختیاری جهت اجرا تعریف شده است

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری گفت: ۱۸ پروژه اقتصاد مقاومتی برای اجرا در سال ۱۴۰۰ توسط ۱۰ دستگاه اجرایی در استان تعریف شده است.

علی شهریارپور ۳۱ اردیبهشت‌ماه در جلسه ستاد اقتصادمقاومتی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه عموما پروژه‌های اقتصادمقاومتی تعریف شده در سال ۹۹ از پیشرفت فیزیکی بسیار خوبی برخوردار هستند، گفت: چند پروژه به پیشرفت ۱۰۰ درصدی رسیده‌اند، برای اجرای پروژه‌های اقتصاد مقاومتی در استان هیچ‌گونه محدودیت اعتباری نداریم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری افزود: پروژه کشت‌های گلخانه‌ای، توسعه باغات و کشت گیاهان دارویی و گل محمدی به پیشرفت صددرصدی رسید، اما پیشرفت فیزیکی پروژه‌هایی مانند دهکده فرش، تامین آب شرب مناطق روستایی و زیرساخت‌های مناطق گردشگری( ط کوهرنگ، سامان و چغاخور) حدود ۱۰ درصد است و مدیران مربوطه باید روند کار را تسریع کنند.

شهریارپور در ادامه با اشاره به اینکه ۱۸ پروژه اقتصاد مقاومتی برای اجرا در سال ۱۴۰۰ توسط ۱۰ دستگاه اجرایی در استان تعریف شده است، گفت: اعتبار در نظر گرفته شده برای اجرای این پروژه‌ها ۲۷۹۰ میلیارد تومان اعتبار ریالی و ۱۲۵ هزار دلار اعتبار ارزی است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری در خصوص پروژه‌های جهش تولید سال ۹۹ در استان، توضیح داد: ۴۶ پروژه جهش تولید در استان تعریف شد، برای اجرای این ۲۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار از محل‌های مختلف اعتباری در نظر گرفته شد، تاکنون برای اجرای این پروژه‌ها از ۱۸۷ میلیارد تومان اعتبارات ملی نزدیک به ۸۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار به استان تخصیص یافته است.

وی افزود: مدیران دستگاه‌های اجرایی تا پایان تیرماه فرصت دارند این اعتبار تخصیص یافته به پروژه‌های جهش تولید را جذب کنند، به‌نظر می‌رسد این اعتبارات تمدید شوند، بنابراین دستگاه‌های اجرایی روند جذب اعتبارات را تسریع کنند.

شهریارپور در پایان جلسه با تاکید بر اینکه پروژه راه‌آهن مبارکه- سفیددشت به شهرکرد و پروژه آبرسانی بن به بروجن از پروژه‌های دارای اولویت در چهارمحال و بختیاری است، تصریح کرد: خوشبختانه اعتبارات بسیار خوبی به این پروژه‌ها اختصاص یافته است، مشکل اصلی در پروژه راه‌آهن بحث تملک ایستگاه راه‌آهن در شهرکرد است.

پیشرفت پروژه زیرسازی راه‌آهن ۵۹.۲۸ درصد است

داوود پرویزی مدیر پروژه شرکت ساخت و توسعه زیربنایی در استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: در حال حاضر پروژه زیرسازی راه‌آهن مبارکه- سفیددشت به شهرکرد حدود ۵۹.۲۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته به این پروژه به‌صورت کامل جذب و هزینه شد.

وی ادامه داد: حدود ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر برای این پروژه در نظر گرفته شده است که پیمانکاران حدود ۷۰ میلیارد تومان تهعد ایجاد کرده‌اند.

پرویزی با بیان اینکه تنها مشکل عملیات اجرایی پروژه راه‌آهن مبارکه- سفیددشت به شهرکرد بحث تملک اراضی برای احداث ایستگاه راه‌آهن در شهرکرد است، یادآور شد: حجم عملیات در این قطعه سنگین است، اگر مشکل تملک اراضی حل شود، می‌توان به سرعت عملیات اجرایی را آغاز و به پایان رساند.

پروژه آبرسانی بن- بروجن در بخش آبگیر فعال است

در پایان جلسه نیز فردوس کریمی مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای چهارمحال و بختیاری در خصوص روند اجرایی پروژه آبرسانی بن به بروجن، اظهار کرد: برای اتمام این پروژه به‌غیر از دیون پیمانکاران نیازمند حداقل ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار هستیم.

وی بیان اینکه پیمانکار قطعه آبگیر پروژه بن- بروجن باوجود مشکلات به‌وجود آمده در بحث مباحث امنیتی، فعال است، گفت: خوشبختانه پیمانکار تعلل نکرده است و باید بحث امنیت و بدهی پیمانکاران فعال در این پروژه پیگیری شود.

کریمی در پایان عنوان کرد: پیشرفت فیزیکی فازهای اجرایی خط انتقال اصلی پروژه آبرسانی بن به بروجن حدود ۸۱ درصد است، در سال ۹۹ نیز حدود ۲۲۲ میلیارد تومان اعتبار به این طرح اختصاص یافت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha