حبیب الله آسوده با اعلام اینکه پایگاههای این نهاد در فضای روباز و در مجاورت اماکن برگزاری نماز عید فطر برپا میشود، اظهار کرد: پایگاههای جذب فطریه و کفاره شامل دفاتر کمیته امداد، مراکز نیکوکاری و موسسات خیریه است. ۱۵۶۰ پایگاه در مشهد برپا می شود که ۲۰۰ پایگاه در اطراف حرم مطهر رضوی و ۲۵۹۴ پایگاه در دیگر شهرستانهای استان هستند.
وی با بیان اینکه جهت دسترسی آسان ۲۰ درصد از صندوقهای بزرگ صدقه نصب شده در معابر عمومی برای جمعآوری زکات فطره و کفاره برای مدت محدود در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: به این منظور ۱۰۰۰ صندوق صدقه در مشهد به این موضوع تخصیص داده شده و نیکوکاران میتوانند نسبت به پرداخت نقدی کفارات و فطریه خود مطابق دستورالعمل نصب شده بر روی صندوق اقدام کنند.
مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی اعلام کرد: فقط دبیرخانه شورای زکات استان که در کمیته امداد مستقر است، میتواند مجوز فعالیت برای پایگاهها را صادر کند.
آسوده با بیان اینکه ناظران شورای زکات به صورت کامل پایگاهها را مورد رصد قرار می دهند، بیان کرد: مردم مومن در پرداخت وجوه فطریه و کفاره خود دقت لازم را داشته باشند تا این امر به افراد معتبر و صندوق های ممهور به آرم شورای زکات پرداخت شود. همچنین تلفن ۳۱۲۸ با پیش شماره ۰۵۱ آماده پاسخگویی به سوالات است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد، وی ادامه داد: در راستای دستورالعملهای بهداشتی نیکوکاران میتوانند با شمارهگیری کد # ۵ * ۰۵۱ * ۸۸۷۷ * نسبت به پرداخت وجوه زکات فطریه و کفاره خود بدون بیرون آمدن از منزل و ازطریق گوشی همراه اقدام کنند.
آسوده با تاکید بر اینکه مستحب است فطریه و کفاره ابتدا بین اقوام و آشنایان نیازمند در خانواده و همسایه و سپس سایرین پرداخت شود، ادامه داد: فطریههای دریافتی از محل پایگاهها و بسترهای الکترونیکی اعلام شده، در کوتاهترین زمان به حساب سرپرستان خانوارهای نیازمند شناسایی شده بر اساس اولویت واریز میشود.
انتهای پیام
نظرات