به گزارش ایسنا، در این اطلاعیه که با عنوان «اندکی صبر، تلاش شبانهروزی مضاعف به حرمت بینندگان تلویزیون» در اختیار رسانهها قرار گرفته، دلایلی که منجر به نرساندن این سریال به پخش و در نهایت حذف از آنتن شد، تشریح شده و آمده است: «توقف موقتی پخش سریال مناسبتی «رعد و برق» به کارگردانی بهروز افخمی و تهیهکنندگی داود هاشمی، هر چند اتفاقی نادر در تلویزیون است، اما تنویر افکار عمومی درباره بخشی از دلایل آن بیتردید به رفع ابهامات کمک شایانی می کند.
سریال «رعد و برق» با هدف بازسازی عواقب سیل ویرانگر و خانمان برانداز استانهای شمالی ایران، از جمله گلستان و مازندران و خراسان شمالی و جنوب و جنوب غرب کشور، بعد از ماه ها تحقیق و بررسی و دقت نظر و وسواس های مسبوق به سابقه بهروز افخمی از اواسط زمستان سال ۹۸ کلید خورد.
جالب آنکه ابتدا قرار بود بین ۱۲ تا ۱۴ قسمت سریال در خوزستان اتفاق بیفتد، چهار قسمت در خرم آباد و بقیه قسمت ها در گلستان. حتی ۱۲ قسمت از فیلمنامه بخشهای مربوط به خوزستان نیز که پس از ماهها تحقیق نوشته و تحویل شبکه شد، به خاطر شدت شیوع کرونا و عدم امکان تصویربرداری در این استان، به محاق رفت! اتفاقی ناگزیر که برنامهریزی تولید را به کل به هم ریخت و اهل فن، نیک از تبعات و لطمات آن آگاهند.
طی یک سال و اندی تصویربرداری، سازندگان با مشکلات پیش بینی شده و گاه نامترقبه بسیاری در هنگام تولید دست و پنجه نرم کردند. مشکلاتی که قطعاً بخش عمدهای از آنها به تبع حضور در لوکیشنهای واقعی در شرایط جوی نامساعد رقم خورد.
فقط بازسازی نفسگیر حادثه گرفتاری حدود سیصد خودرو در مناطق سیل زده که در همان زمان سه روز وقت نیروهای امدادی را گرفته بود، یکی از ده ها موارد طاقت فرسایی بود که با مشقت فراوانی در سریال به تصویر کشیده شده است.
بی شک کسانی که بُعد مسافت، برفگیری، برودت هوا و بارندگی در مناطقی چون توسکستان، ارتفاعات دراز نو، دشت سرعلی آباد، خوش ییلاق شاهرود و ... را تجربه کرده اند، درک روشن تر و بهتری از شرایط دشوار تولید سریال «رعد و برق» و ناملایمات گریزناپذیر مبتلا به سازندگان خواهند داشت. مشکلاتی که شاید تنها گوشه ای از آنها در تصاویر منتشر شده از پشت صحنه سریال ملموس باشد.
ضمن اینکه نظارت گسترده و دقیق روی پروسه پیچیده پس تولید از جمله آماده سازی نسخه نهایی باکیفیت 4k و تغییر نهایی ناگزیر به HD به دلیل محدودیت های سیستم پخش تلویزیون، موجب شد تا سازندگان به فرصت بیشتری نیاز پیدا کنند.
فرصتی که بدیهی است برای افزایش کیفیت خروجی سریال و ارج گذاری به سلیقه و شأن مخاطبان سیما طلب شده و چه بسا مبادا اگر این دغدغه نبود، میشد با وسواس کمتر و سر هم بندی و تساهل، به تداوم پخش سریال رضایت داد! نکته ای که اتفاقاً نشان از تکاپوی بی شائبه و نگاه ایدالیستی سازندگان سریال دارد؛ نه به قول غیر منصفانه برخی، «عدم موفقیت» در رساندن به پخش!
در هر حال امید است بهزودی و بعد از ماه مبارک رمضان، شاهد تداوم پخش سریال «رعد و برق» با کیفیتی درخور و متناسب با سلیقه سخت پسند مردم گرامی باشیم.
سریالی که کوشیده مرهمی باشد، هرچند ناچیز برای داغدیدگان سیل و دیگر مخاطرات ویرانگر طبیعی و در جهت ادای احترام به قربانیان آنها و
البته موافقت و همراهی برای رساندن آن به آنتن، ارزشگذاری به تلاشهای صادقانه گروه تولید، آن هم در شرایط محنت بار کرونایی این روزهاست.»
به گزارش ایسنا در پی حذف سریال «رعد و برق» از جدول پخش برنامههای رمضان شبکه تهران، سریال «با هم» محصول ۲۰۲۰ چین با موضوع شیوع بیماری کرونا و برخورد با این بیماری در کشور چین روی آنتن می رود.
انتهای پیام
نظرات