• شنبه / ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ / ۰۰:۰۵
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1400012815652
  • خبرنگار : 50223

آیا روزه گرفتن خطر ابتلا به کرونا را افزایش می‌دهد؟

آیا روزه گرفتن خطر ابتلا به کرونا را افزایش می‌دهد؟

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد یک پزشک متخصص بیماری‌های عفونی گفت: در ایام ماه مبارک رمضان افرادی که بیماری زمینه‌ای و مشکل خاصی ندارند می‌توانند روزه بگیرند و هیچ ممنوعیت پزشکی برای آن‌ها وجود ندارد.

«سید ذاکر سعیدی نژاد» در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: روزه تاثیر آنچنانی بر ابتلا شدن افراد به کرونا ندارد اما افرادی که به کروناویروس مبتلا شدند، بیمارند یا نیاز به دارو دارند، احساس ضعف و ناتوانی می کنند، دوران بهبودی خود را هنوز نگذرانده اند و گرفتن روزه برای آنها سخت است می توانند بعد از کرونا قضای روزه خود را به جا آورند.
وی اظهار کرد: کرونا هم مثل مابقی بیماری هاست بنابراین افرادی که در سختی ها و با ضعف عمومی شدید مواجه شد در این شرایط روزه نگیرند اما بعداً قضای روزه خود را می‌توانند به جا بیاورند.
این پزشک متخصص بیماریهای عفونی در رابطه با برداشت برخی افراد مبنی بر اینکه از ترس ضعیف شدن بدن و گرسنگی و مبتلا شدن به کرونا روزه نمیگیریم، خاطرنشان کرد: روزه گرفتن در ابتلای افراد به کرونا ویروس هیچ تاثیری ندارد چرا که بیشتر کادر درمان که هم اکنون در خط مقدم مبارزه با کرونا هستند، روزه می باشند و اگر روزه تاثیری بر ابتلا به کرونا داشت این افراد روزه نمی‌گرفتند.
سعیدی نژاد تصریح کرد: کسانی که می‌خواهند روزه خود را در شرایط کرونایی به جا بیاورند، مسائل بهداشتی را رعایت کنند، ماسک بزنند، در خانه بمانند و از ترددهای غیرضروری خودداری کنند، فاصله فیزیکی را رعایت کنند، در شلوغی ها و اماکن عمومی حضور نیابند و هنگام افطار و سحر تغذیه مناسب داشته باشند.
وی ادامه داد: اگر کسی که به کرونا هم مبتلا نشده است به دلایل مختلف از جمله تشنگی و ضعف عمومی بدن برای روزه گرفتن در عذاب و سختی است می‌تواند پس از کرونا روزه خود را به جا بیاورد.
این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج عنوان کرد: با توجه به شرایط کرونایی روزه‌داران در وعده افطار و سحری خود از غذاهای پُر پروتئین، میوه تازه، آبمیوه تازه و مایعات زیاد استفاده کنند.
سعیدی نژاد بیان کرد: روزه‌داری و عبادات برای سلامتی روح و جسم انسان است اگر فردی احساس می کند که با روزه‌داری بدنش دچار آسیب می شود خیلی برایش واجب و ضروری نیست روزه بگیرد چون جسم امانتی است در اختیار ما و فردای قیامت باید پاسخگوی باشیم که چطور از آن استفاده کردیم.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha