• یکشنبه / ۲۷ فروردین ۱۳۹۱ / ۱۴:۵۶
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 0000030974
  • منبع : صدا و سیما

رييس حزب دموکراتیک چپ جمهوری آذربایجان:

جعلی بودن اتهام خبرنگار شبکه سحر در جمهوری آذربایجان واضح است

ائلشن مناف اف با اشاره به اینکه آنار بایراملی، خبرنگار محبوس شبکه جهانی سحر در جمهوری آذربایجان بارها با او در دفتر حزب دموکراتیک چپ این کشور مصاحبه داشته است، گفت: او را به عنوان شخصی ارزشی، آبرومند و انسانی که در کمال احترام با ارزش‌های اسلامی برخورد می کند می شناسم و از وقوع این حادثه ناگوار، بی‌اندازه متاسفم.

ائلشن مناف اف با اشاره به اینکه آنار بایراملی، خبرنگار محبوس شبکه جهانی سحر در جمهوری آذربایجان بارها با او در دفتر حزب دموکراتیک چپ این کشور مصاحبه داشته است، گفت: او را به عنوان شخصی ارزشی، آبرومند و انسانی که در کمال احترام با ارزش‌های اسلامی برخورد می کند می شناسم و از وقوع این حادثه ناگوار، بی‌اندازه متاسفم.

به گزارش سرويس تلويزيون ايسنا، مناف اف اظهار امیدواری کرد، همه زوایا و جزيیات این واقعه روشن شود.

وی همچنین افزود: بازداشت آنار بایراملی یک امر طبیعی است، چرا که وی در برخی از گزارش هایی که درباره جمهوری آذربایجان تهیه کرده است، به مشکلاتی اشاره داشته که باعث ناراحتی و اضطراب خاطر برخی افراد در این کشور شده است.

ريیس حزب دموکراتیک چپ جمهوری آذربایجان تاکید کرد: با مساله آنار بایراملی باید از زاویه مفاد قانون "رسانه های ارتباط جمعی" برخورد شود نه طرح اتهامات ساختگی.

این فعال سیاسی جمهوری آذربایجان اظهار اطمینان کرد به زودی همه مسایل درمورد خبرنگار بازداشت شده شبکه جهانی سحر مورد بررسی قرار گرفته، بی گناهی وی محرز شده و از زندان آزاد خواهد شد.

به نقل از روابط عمومي شبكه سحر، آنار بایراملی که به عنوان خبرنگار محلی در جمهوری آذربایجان، با شبکه جهانی سحر همکاری می‌کرد، چندی پیش به اتهام واهی حمل مواد مخدر دستگیر شد و در حالی که مدت حبس تحقیقی دو ماهه وی امروز 27 فروردین به پایان می‌رسید، ريیس دادگاه ناحیه "بنیه قدی" باکو، سه شنبه گذشته، به بهانه آماده نشدن نتیجه آزمایش خون برای تشخیص صحت یا سقم به اصطلاح اتهام اعتیاد بایراملی، مدت حبس وی را یک ماه دیگر تمدید کرد.

این در حالی بوده است که اساسا تشخیص اعتیاد فرد پس از گذشت این مدت طولانی امکان ناپذیر بوده و در صورتی که بازداشت کنندگان وی، به اتهام ساختگی مزبور اعتقاد داشتند، بایستی بلافاصله پس از دستگیری، وی را مورد آزمایش خون تشخیص اعتیاد قرار می دادند اما انجام آزمایش خون از این خبرنگار بازداشتی، در یک اقدام غیرمعمول و غیر منتظره، در آستانه اتمام مدت زمان بازداشت تحقیقی وی صورت گرفته است.

ده‌ها نفر از سران احزاب و تشکل های جمهوری آذربایجان از جمله احزاب وحدت، سبزها، اسلام، اتحاد، حرکت روشنفکران، موسسه صلح و دموکراسی، سازمان آزادیبخش قره باغ، رئیس کمیته مبارز با شکنجه، نماینده مجمع شهروندی هلسینکی و بسیاری از مدافعان حقوق بشر نیز حبس آنا بایراملی را سفارشی خوانده و خواهان آزادی وی شده اند.

موسسه امنیت و آزادی گزارشگران، موسسه دفاع از حقوق مطبوعات مستقر در باکو، سازمان خبرنگاران بدون مرز، انجمن روزنامه نگاران مسلمان ایران و کمیته دفاع از روزنامه نگاران مستقر در نیویورک نیز طی بیانیه های جداگانه ای با واهی دانستن اتهامات، خواهان آزادی سریع خبرنگاران بازداشت شده در جمهوری آذربایجان از جمله آنار بایراملی شدند.

جمهوری آذربایجان طی دو سال اخیر به تشدید سیاست اسلام ستیزی پرداخته است، در حالی که تعدادی از فعالان اسلامی صرفا به خاطر عزاداری در روز رحلت رسول اکرم (ص) در مزار شهدا، بیش از دو سال است که در زندان به سر می برند، این کشور با صرف هزینه های میلیاردی از محل در آمدهای نفتی قصد دارد اواخر خرداد رژه همجنس بازان دنیا را در کنار مسابقه موسیقی مبتذل یوروویژن در باکو برگزار کند و بسیاری از امور برگزاری این مراسم نظیر تامین امنیت و نصب تجهیزات ارتباطی محل مسابقه را به رژیم صهیونیستی سپرده است.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha