مدیرکل دامپزشکی استان البرز گفت: محمولههای طیور فاقد مجوز حمل بهداشتی نباید وارد خط کشتار در کشتارگاههای استان شوند.
به گزارش خبرنگار
ایسنا منطقه البرز، غلامرضا توکلی امروز چهارشنبه 13 شهریور در بازدید از یکی از
کشتارگاههای صنعتی طیور استان البرز اظهار کرد: برای پیشگیری از انتقال بیماریهای
مشترک انسان و دام باید مبدا محموله های طیور، زمان بارگیری و گواهی بهداشتی این
محمولهها کنترل شود.
وی ادامه داد:
محمولههای فاقد مجوز بهداشتی نباید وارد خط کشتارشوند زیرا
از نظر سلامت مورد تایید دامپزشکی نبوده و منجر به آلودگی خط کشتار میشود.
توکلی
افزود: تمام شش کشتارگاه صنعتی طیور در استان دارای دامپزشک به عنوان مسئول فنی بهداشتی
هستند و مسئولیت کنترل بهداشتی محصولات تولیدی را برعهده دارند.
این مسئول
توضیح داد: همچنین این کشتارگاهها دارای ناظر به منظور کنترل ذبح شرعی طیور هستند
و در مجموع اداره کل دامپزشکی استان بر عملکرد آنها نظارت دارد.
توکلی با
اشاره به طرح ملی ارتقای کیفیت گوشت مرغ در کشور بر راه اندازی خط دو برای کشتارگاههای
طیور استان تاکید کرد و گفت: اجرای این طرح با مزیت رقابتی در بروزرسانی کشتارگاه
طبق دستورالعملهای دامپزشکی و در نتیجه تولید محصول با کیفیت با درجه بندی مشخص
برای مصرفکننده می شود.
مدیرکل
دامپزشکی البرز افزود: با راه اندازی خط
دو در کشتارگاههای طیور
ماندگاری مرغهای کشتار شده افزایش مییابد به طوری که مرغ گرم از سه روز به پنج
روز و مرغ منجمد از ۱۲ ماه به ۱۵ ماه افزایش ماندگاری خواهند داشت.
وی گفت:
با راه اندازی خط دو کشتارگاهها، کارگر دخالتی در روند کشتار ندارد و تمام کارها
به صورت اتوماتیک انجام شده و مرغ ممتاز در آینده نزدیک در سراسر کشور عرضه خواهد
شد.
نظرات